På soverommet

Jeg skulle egentlig skrive hund på soverommet, men det ble så kjedelig.. tenkte det var mer interessant med bare «på soverommet» 😆
Iallefall så skal det handle om hund på soverommet. VI har vel nesten alltid hatt hundene vi har hatt på soverommet, noe som er veldig greit både når de er valper eller nye i familien.
Men må innrømme at noen ganger er det fristende å kaste hunden ut av soverommet.

I går kveld etter jeg la meg fikk jeg migrene, etter å ha ventet lit for å se om det gikk over (haha) så måtte jeg bare stå opp for å finne meg en tablett. Det ble forøvrig ikke bare en tablett, siden jeg kastet den første i søplet… Folien som ble med tabletten da jeg tok den ut lå igjen på benken, og jeg trodde knapt at jeg hadde gjort det, og ikke fristet det å lete etter tabletten heller, så tok en ny. Denne gangen la jeg tabletten på benken, mens jeg kastet folien! Om jeg får bemerket at jeg bruker mye migrenemedisin så kan jeg bare si: neida, jeg kaster annenhver..
Vel, så gikk jeg å la meg igjen, og sovnet etterhvert. Amanda hadde ligget å snorket hele ettermiddagen og kvelden, så når natten kom så våknet hun og sto opp hver eneste time! Hun gikk jo å la seg igjen, og maste ikke noe eller noe slik, men det hjelp jo ikke meg som våknet av at hun sto opp, og la seg igjen. Ikke vet jeg hvorfor hun gjorde det heller, annet en at det kanskje kunne være litt varmt i natt.
Det er på slike netter jeg begynner å tenke på hvor greit det hadde vært å ikke hatt hund på soverommet. Men det er jo vårt eget valg, så da får jeg bare finne meg i en og annen natt med uro av hund.

Nå burde jeg hatt et bilde av Amanda på soverommet, men sengen hennes ser ikke ut.. ikke Amanda heller.. så etter helgen blir det skuring av hundeseng, og dusjing av Amanda. Siden vi skal bort så fant jeg ut at det var greit å vente til etter helgen, i tilfelle hun finner ut hun skal ha seg et gjørmebad!

IMG_0615 (800x534)

2 kommentarer om “På soverommet

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.