Stemmens makt

Når jeg sto å pusset tenner i går kveld, skulle Tore ha Kaos inn i stuen, Amanda var på badet/gangen med meg. Jeg rakk å bli ferdig med å pusse tenner og begynne å skylle med fluor når Kaos kom inn, og Amanda ble jo i hundre og begynte å kjefte. Jeg hadde tenkt å be Amanda om å holde opp, men kunne ikke si så mye med munnen full av fluorskylling. Men, har man en veloppdratt hund så er ikke det noe problem, jeg gikk ut i gangen (fremdeles med munnen full av fluor) og pekte på soverommet, da skulle Amanda selvsagt gått pent til soverommet.. tror du hun gjorde det? Niks!
Jeg gikk bak henne å pekte på soverommet en gang til, hun så at jeg pekte og skjønte faktisk veldig godt hva jeg ville, så hun satte seg like foran meg, med ryggen til.
Jeg gikk på badet, spyttet fluoren, ut i gangen igjen, pekte på soverommet og sa «DIT», Amanda gikk pent på soverommet uten videre, og min rolle som en god leder var oppe å gå igjen, puh!

I morges når vi var ute så hadde Amanda god tid, hun tisset når hun kom ut, og noe mer var det visst ikke behov for.. Jeg var nok litt i tvil, så vi ruslet nå rundt her, noe som Amanda etterhvert syntes var litt kjedelig. Og siden det ikke var ryddet opp etter besøket i helgen så fant hun seg en «sandform» hun tok i munnen. (Nå hadde hun vært ute med ungene i helgen, og lekene. Alle lekene og annet.. fikk være i fred, var hun på tur til å ta noe av det så stoppet hun så fort hun så at det ikke var noe av hennes leker, og gikk for å finne noen av sine egne leker. Hun oppførte seg helt eksemplarisk, til og med ballene til ungene fikk være i fred ute her, men det var da.. )
Jeg sa «slipp», og Amanda slapp formen, når jeg gikk bortover til henne tok hun opp leken igjen, og gikk/travet avsted, og stoppet opp for å vente på meg. Jeg kjente jeg ble lettere irritert, og ba henne slippe, hun slapp leken, igjen. Så kan dere bare tenke dere hva som skjedde, vi fortsatte rundt hele huset, og jeg ble mer og mer irritert 😆
Jeg får trøste meg med at Amanda sikkert hadde det morsomt, når vi kom foran huset igjen så slapp hun leken og sto å ventet til jeg kom bort til henne. Da hadde hun tydeligvis fått nok, og ikke bare hun..
Amanda er egentlig veldig leken for tiden, noe jeg ikke alltid setter like mye pris på kjenner jeg. Jeg vet at man ikke skal gå etter hunden på den måten(episoden i morges) jeg visste det i morges også, så den irritasjonen kan jeg takke meg selv for. Det er ihvertfall ikke kjedelig med hund 🙂

Fra helgens undersøkelse av dukkeboerboel IMG_0572 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.