Pakking og klør

Da har jeg pakken nesten alt vi trenger inn i Mystery for helgen, gleder meg til å på tur igjen. Første stopp blir vel «Amandas plass» imorgen på ettermiddagen, så blir det å innom på Ottatunet en tur, forhåpentligvis plukke opp en passasjer der, og så bærer det til fjells. Det er jo meldt så flott vær i helgen, så slik sett er vi veldig heldige.

Ble en veldig rask rydde og vaskedag hjemme i ettermiddag, siden det var en del andre ting å gjøre. Fikk handlet fra meg til helgen, tror jeg.. og som sagt pakket.
Siden det var torsdag og vaskedag.. så var det jo dags for å klippe klør igjen. Må innrømme jeg ikke akkurat så fram til å klippe klør denne gangen, pga forrige gang. Jeg var ihvertfall smart denne gangen at jeg tok å gjorde det inne, for å ikke å få helt lik situasjon. Jeg bestemt meg bare for å stusse litt, og hadde forresten ikke så mye valg heller, siden jeg ikke fant igjen hodelykten min.
De andre gangene jeg har klippet feil, eller Amanda har skadet seg så har et tatt veldig lang tid å komme så langt fram igjen, det gjorde jo ikke situasjonen bedre.. Men, det var bare å begynne, og jeg ble litt forbauset, for det var som om ingenting galt hadde skjedd forrige gang, klippingen gikk helt smertefritt.. Slik sett var det dumt at jeg ikke fikk klippet skikkelig som vanlig, men på den andre side så var det kanskje like greit. Får ta en stuss på klørne igjen på mandag eller noe igjen.
Kanskje Amanda begynner å bli fornuftig, eller gammel, slik at hun glemmer fort..

IMG_0600 (800x533)

2 kommentarer om “Pakking og klør

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.