Vinnerlykke

Vi er på tur, har funnet en del cacher i en ny trail og vært på event.
På eventet var det trekning om en del premier, sponset av garmin. Jeg har vanligvis ikke noen vinnerlykke, men på eventet i dag så mistet jeg nesten tellingen på hvor mye jeg vant. Startet med en softahell jakke, og jeg ble bare så overrasket.  Skal skrive skikkelig innlegg senere om turen, premiene osv, med bilder. Men jeg vant fem premier (blant annet hovedpremien) og ble trekt ut enda flere ganger, men da var det premier som jeg allerede hadde vunnet. Og nei, jeg var ikke alene, vi var mange der (litt usikker på hvor mange enda, men har bilde som jeg skal sjekke)
Vi har gått mye, truffet på en haug med sure syklister (kommer mer om det senere også) og ellers hatt en fantastisk tur. Mange varierte cacher på turen, og nå er vi på vei til flere cacher. Hadde jeg fulgt litt med så kunne vi tatt en del i går kveld, men det gjorde vi ikke.
Vi har sett to søte minimoskuser, de har jeg ikke bilde av, men de var supersøte, og sa bææ..

Tror det blir en lang dag i dag, og kanskje i morgen. Kommer litt an på været, humøret og sånt forskjellig :mrgreen:

image

3 kommentarer om “Vinnerlykke

  1. Tilbaketråkk: Vinnerlykke | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..