Amanda på tur, og andre dyr

Velger å dele opp helgens opplevelser litt, og siden vi kom hjem sent i kveld blir dette om Amanda og andre dyr vi så.. så kommer resten i morgen.
Jeg har jo skrevet om minimoskusen, og jammen traff vi ikke på en hel flokk av de dagen etter også, da var jeg snar om å knipse de med mobilen, bare så synd jeg ikke hadde med fotoapparatet. Kommer forresten ikke til å glemme stedet de var på heller, siden vår eneste DNF på hele turen kom der!
Jeg turte jo ikke gå for nærme disse minimoskusene, siden jeg har hørt forskjellig.. så bildet ble litt på avstand

minimoskus

Så kom vi over noen andre dyr, de var mye større. Jeg hadde en mistanke om at jeg skulle vært der disse var, og det stemte jo. Ikke liker jeg å forstyrre dyr heller, så jeg prøvde å snakke litt til de på avstand, og da løp de avsted.. Neida, de sto opp litt etter litt å ruslet bortover veien, og jeg hadde klar bane

større dyr

Amanda tror jeg har hatt en grei helg, hun har vært lite med på turer denne helgen, men kost seg alene i bilen nå og da.
Vi har erfart at Amanda liker best powertrailer når det gjelder cacher, da «stresser» hun lite og ligger til og med under kjøring. Slik sett passet det bra med en slik trail i helgen, ble en litt lang tur hjem i dag, men det var fordi det ble litt sent.
Kan tenke meg det er ei som sover veldig godt i natt,og i morgen etter vi har reist på jobb.
Amanda tar plass på mange måter, men jammen er hun grei og enkel å ha med på turer slik.

IMG_0665 (628x800)

IMG_0671 (800x533)

IMG_0676 (800x534)

2 kommentarer om “Amanda på tur, og andre dyr

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..