Kjekt å ha

Jeg har jo skrevet om min ikke så gode hukommelse noen ganger før, som resulterer i forskjellige overraskelser, blant annet pakker og innhold i pakker. Fikk en pakke i posten i dag, som jeg har ventet på en stund. Etterhvert som jeg tok ut en og en vare så tenkte jeg jøss.. næmen.. den også.. hva!?
Kan vel nevne at det har med geocaching å gjøre, men jeg må ha vært helt bortreist under bestillingen. Grunnen til bestillingen var et par tre ting som jeg husket veldig godt, det andre måtte ha vært bare for å få fylt opp til den fraktfrie grensen. Jaja, jeg har hatt liggende cacher over ett år tidligere jeg, før jeg har fått lagt de ut.

Her er ene «tingen» jeg bestilte, log roller, spesielt med tanke på nanoer.

log roll log rollJeg har noen lignende fra før, men de er bare helt enkle, uten mulighet til å feste de noe sted. Og til irritasjon for noen.. så har jeg hatt en tendens til å glemt å ha den med meg. Så noen ville ha en til å feste på nøkkelringen. Slike får man forøvrig kjøpt «alle steder», noe man ikke får kjøpt alle steder som jeg slet litt med å finne var pinsett som man kunne feste til nøkkelringen, men fant det til slutt også

nøkkelring med pinsett pinsett nøkkelring

Dette kommer nok under kjekt å ha.. listen med kjekt å ha begynner å bli lang, veldig lang. Men, det er slik det er å ha en hobby.
Over til noe helt annet, som jeg ikke klarer å finne en myk overgang til..

Jeg skrev om min nye allergimedisin og otrivin for litt siden, og hvordan det gikk, her.
I dag er det torsdag, og kveld.. nå har ikke jeg brukt otrivin siden tidlig mandagsmorgen! Det gikk nesten av seg selv å «slutte» med otrivin, jeg brukte den annenhver dag en stund, og så plutselig har jeg ikke hatt mer behov for den, og på en slik årstid som denne!

Jeg har brukt otrivin mange ganger i døgnet i mange mange år sammenhengende. Morgen, midt på dagen, ettermiddag, kveld, natt osv.. har vært helt avhengig av den, og nesten desperat når jeg ikke har hatt, eller blitt tomt. Og nå er det problemfritt å ikke bruke den, bruker den andre, og den fungere så bra at det er nesten for godt til å være sant. Står att å se hvordan det blir gjennom sommeren nå.

Fant igjen et bilde av føtter, bare fordi vi har så lekre føtter 😀

DSC_0109 (800x450)

2 kommentarer om “Kjekt å ha

  1. Tilbaketråkk: Kjekt å ha | Blopp.no
  2. Tilbaketråkk: Hviledag | Boerboel Heidi

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.