Trøstepremie

I går kveld ble jeg oppringt av en hyggelig dame, som spurte om det stemte at jeg hadde deltatt i en konkurranse om *noe*, joda det stemte, og jeg kjente spenningen komme, hva hadde jeg vunnet? Men så kom det fra den hyggeliga damen at jeg nok ikke hadde vært så heldig å vunnet noe, men jeg skulle få en trøstepremie.
Trøstepremie er jo bra, en liten trøst.. så følelsen av spenning kom raskt tilbake (hadde jo knapt nok rukket å forlate meg), og jeg ventet bare på hva damen skulle si. Joda, jeg skulle få 20 % avslag på varen de solgte, og det var jo en grei trøstepremie, spesielt jeg hadde veldig lyst til å ha denne varen, jeg hadde faktisk gladelig betalt full pris for den, men det sa jeg ikke, 20 % er jo litt..
Men, så plutselig kunne damen fortelle meg at det var slik at jeg ikke kunne få noen trøstepremie likevel, da ble jeg skuffet, og begynte nesten å føle meg litt lurt. Er noe med å bygge opp en forventning, og så *bang* rett ned.

Jeg vet jo at dette var for å selge et produkt, min trøstepremie på 20 % avslag var jo ingen premie, regner med at alle får dette tilbudet, de annonserer ihvertfall med det ene tilbudet etter hverandre, og opp til 50 % på vervekampanjer.
Men jeg hadde ærlig talt sett helt forbi det, om de hadde levert varer her, noe de ikke gjør.

Jeg sende de en mld på fb i går kveld, og fikk et veldig hyggelig svar tilbake i dag, der de beklaget dette osv. De skulle også si dra til teamlederne for telefonselgerne, så det ikke gjentok seg, regner med at det ikke er første gangen de bommer på noe slik.

Så, ble ingen matkasse fra Adams matkasse på meg i går, eller i nær framtid, tviler på at noen av de som leverer slike matkasser starter med levering her i området.

Men, det ende faktisk ikke så verst, på en annen måte.. Jeg hadde mye å gjøre i ettermiddag/kveld når jeg kom hjem, så tenkte å hoppe fint over middagen, så dukket det plutselig opp en vakuumpakket pose, i den var det ferdigstekt elgmår, bacon, poteter og løk, så da blir det middag i kveld 😀

elgmår

Lurer på om jeg kan forvente mer av denne type levering..

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.