En skikkelig drittdag

Nå er det nesten så jeg konkluderer med at Skjåk er en drittbygd!
Dagen begynte som vanlig bra, og fortsatte bra, men så.. Jeg hadde nok merket antydninger tidligere i dag, uten å tenke over det, men så skulle jeg hjem fra jobb.
Ute var det blå himmel, strålende sol og alt var nesten fantastisk bra, jeg tok noen dype pust for å virkelig få inn vårlukten, jadda! Det var tydelig, veldig tydelig at nå var våren kommet, og det luktet skikkelig dritt. Nå skal jeg ikke ta hele Skjåk under ett.. men i Bismo og Nordberg, der var de i full gang med å spre møkk utover jordene, og lukten fulgte meg hele veien. Dette ble da en møkkadag.. Og for de som tror jeg klager, neida, det gjør jeg ikke, jeg bor i en kommune som også er en jordbrukskommune, og da er det slik, en og annen møkkadagen blir det utover våren, sommer og høsten..

Jeg var forresten å «klagde» på bøndene og dritten tidligere i dag, det holdt jeg på å glemme.. Men det er forskjell på å klage, og å klage.. Jeg har inne tørketrommelen til reparasjon, for tredje gang med samme problem. Nå har den vært inne siden før påske, og jeg begynner snart å bli desperat, jeg får ikke tørket klær ute når jeg aldri vet når de sprer møkk rundt omkring her, klærne tar til seg møkkalukten, og det er litt dumt.. Så jeg sa at jeg håpet den var ferdig snart pga bøndene og deres spredning av møkk framover.
Nå skulle de få deler i dag.. så da får jeg se hva som skjer.

Jeg ble forresten ett år eldre i løpet av en dag, i går. Det ble en feiring helt som jeg er, stille og rolig.

Vi har «bestemt» ferien vår, vil si vi vet forhåpentligvis når vi skal ha ferie, og litt hva vi skal bruke den til. Blir som vanlig litt av hvert, alt og ingenting, og tar mye som det kommer. En ting som er bra sikkert, det blir noen cacher.. og det blir noen turer med Micro.
Men det er jo litt lenge til ferien enda, og forhåpentligvis blir det noen turer før det, som jeg også får være med på..

Jeg hadde en veldig koselig lunsjdate i dag, den inkluderte veldig hyggelig selskap og pizza, da kan det egentlig ikke bli så mye bedre 🙂

Amanda koser seg mye for tiden, mye ute, og mye lek.

boerboel med ball

boerboel leker med ball

3 kommentarer om “En skikkelig drittdag

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.