Hundetyv arrestert

Det begynner å bli helt hysteriske tilstander ang hundetyvene, jeg hadde ikke tenkt å skrive noe innlegg om det, men «nevnte» det på fb for noen dager siden, og på fb siden til bloggen for et par dager siden.

Men nå kjenner jeg at jeg ikke klarer «sitte på fingrene» lenger, må skrive noen ord. Kom over enda ett innlegg på fb om advarsel mot hundetyver, bilen ble beskrevet, og personen var sikker i sin sak

Første innlegg av personen som ble forfulgt av «hundetyvene»

hundetyver bilde

Jeg synes ikke det er greit å skrive slike ting og legge ut på fb, og det ene svaret etter det andre kom, selvsagt var det mange som kom med navn og adresse til personen som eier bilen, det ble skrevet mange ganger nedover kommentarfeltet og det tok mildt sagt av etterhvert.
De få som prøvde å komme med litt fakta, og ba folk roe ned litt og ikke ta helt av, ja de ble nesten kjeftet på fordi de tok «hundetyvene» i forsvar.
Jeg fulgte litt med på innlegget fordi jeg syntes det var interessant å se utviklingen, for å ikke snakke om hvordan det skulle gå, personen som hadde blitt forfulgt hadde snakket med politiet, og skulle inn til de og anmelde saken senere på dagen.

Jeg er litt skeptisk til alle disse hundetyvene, som må være utrolig til amatører.. de klarer jo ikke å få tak i en eneste hund ser det ut til? Samtidig må de være helt fantastisk raske, de er jo alle steder i løpet av kort tid. Politiet får jo heller aldri tak i noen av de, jo vent, det gjør de det, bare vent til lenger nede i innlegget her..

Tilbake til øverste innlegg, forfølgelsen.. her kommer noen nye innlegg fra kommentarfeltet, personen som la ut innlegget er etter bra lang tid ikke i tvil om hva de prøvde på..

hundetyver bilde

Nå var det opprinnelige innlegget delt nesten 1000 ganger! 

Så kommer det noen innlegg til, og så dukker dette opp

hundetyver bilde

Så kommer noen få innlegg til, og plutselig er alt slettet.
Nå blir det jo bare spekulasjoner da.. om hvorfor hele innlegget med alle kommentarene ble slettet, klarte politiet å ta hundetyvene? Eller var det bare en helt normal situasjon som ble «opphauset» pga alt hysteri med alle disse hundetyvene som stjeler hundene våre?

Hundene som hundetyvene tar blir brukt til trening av kamphunder, kunne noen i kommentarfeltet fortelle, og de små hundene som ble stjålet ble brukt som mat/åte til hundene.

Personen skrev etterpå på fb at det ble slettet pga det ble diskusjoner av det.. så rart.
Og sto ikke noe om hva som hadde skjedd, eller noen beklagelse.

Jeg forstår at folk er redde for hundene sine, jeg vet ikke hva jeg hadde gjort om noen hadde stjålet Amanda (selv om det sannsynligvis er litt vanskelig), men her ser man sannsynligvis hvordan dette blir, helt uskyldige personer blir stemplet som hundetyver, og om noen av de i kommentarfeltet hadde gjort alvor av hva de skrev, hva da?
Man har et ansvar for hva man skriver, og hva man deler!
Man kan ikke tro på alt man leser på facebook, eller dele alt man finner på facebook, det har jeg skrevet om før..

Men så var det den andre hundetyven som ble tatt av politiet da, siden noen skrev det og mange har delt det, så må det da være sant..?

hundetyv arrestert tatt

Dette virker jo logisk? En hundepatrulje bruker hunden sin som «lokkemat», og hundetyven fiklet med båndet… men hunden hadde jo uansett ikke tenkt å bli med.
Jeg har sette denne delt mange steder, og med mange kommentarer og liker, helt fantastisk..

Selvsagt skal man passe på hunden sin, og selvsagt skal man si fra om noen prøver å stjele hunden sin, men dette hysteriet mot hundetyver og hvite varebiler tar helt av. Folk utstyrer seg med kniver, pepperspray og andre våpen, i tilfelle det skal komme en hundetyv.

Har lest om en del hunder som har blitt stjålet og på så plutselig har de dukket opp igjen, både etter veien og hos naboen..

Jeg delte forresten en link på fb forrige uke, uten at jeg kan gå god for den.. (så det er sagt) deler den her også

hundetyver og hvite varebiler

2 kommentarer om “Hundetyv arrestert

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.