Johaug, Osprey og Kyte

Jeg hadde fødselsdag for litt siden, og fikk bl.a spørsmål om hva jeg ønsket meg.. Ene svaret var (Johaug)hansker, siden jeg likte så veldig godt de jeg fikk til jul. De var flotte å se på, passet som hånd i hanske.. de beste hansken jeg har hatt noen gang (bortsett fra et par skinnhansker jeg hadde, da ungene var små.. de ble da brukt til å lage snømenn med)
Jeg brukte hanskene en del, og hadde de med på påsketur, og la de igjen ved en rosa boks! Jeg lette utrolig lenge etter de, helt til jeg begynte å tenke på hvor, når og hvordan, og fant ut at de måtte være igjen ved en cache.
Jaja, tenkte jeg surt, det var de hanskene. Men til fødselsdagen dukket disse opp

johaug hansker

Jeg tror jeg skal merke de med mobilnr, adresse, og kanskje en sporingsbrikke 😆 Roter jeg bort disse så tør jeg ikke si det, men kjøper meg nye i smug..

Jeg fikk ny sekk, i år også.. Osprey sekk denne gangen, også. Jeg likte veldig godt sekken jeg fikk i fjor, se her
Jeg ønsket meg jo både liten og stor sekk, og i år fikk jeg den lille, Osprey Kyte 36, den finnes i både 36  og 46 , men til mitt bruk så synes jeg 36 er veldig passende, spesielt siden jeg har den større sekken.
Kyte ser slik ut

osprey kyte 36

Litt bedre bilder og beskrivelse finner du hos Osprey Den finnes i en nydelig grønnfarge som jeg hadde lyst på, men så var det dette med å finne igjen ting i naturen.. (det hjalp ikke mye på hanskene mine!) og den rosa/lilla fargen som er på sekken er jo nydelig den også

About the Author

Posted by

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

[…] Jeg hadde fødselsdag for litt siden, og fikk bl.a spørsmål om hva jeg ønsket meg.. Ene svaret var (Johaug)hansker, siden jeg likte så veldig godt de jeg fikk til jul. De var flotte å se på, passet som hånd i hanske.. de beste hansken jeg har hatt noen gang (bortsett fra et par skinnhansker jeg hadde, da ungene var små.. de ble da brukt til å lage snømenn med) Jeg brukte hanskene en del, og hadde Les mer […]

Lik

%d bloggers like this: