Fra bytur til oksestrupe

Rart hvor plutselig mye skjer på en gang, nå har jeg egentlig ok med tid, men vent en dag eller to.. da får jeg det travelt da 😛
Lørdag var vi på bytur en dag, ikke bare en, men to byer. Vi fant til og med en cache. Fikk kjøpt litt stort og smått til påsketuren.
Når vi kom hjem var jeg utslitt.. og selvsagt migrene. Det ble nok en tidlig kveld, tror jeg… Søndag vasket og støvsugde jeg Micro, og ordnet litt, nå er det igjen å fylle den.. blir mange turer ut og inn før jeg får fylt den opp.
Vi fylte på litt vann og noe guffe.. så for å få fordelt og skikkelig virkning av det så måtte vi kjøre litt så vannet kom til alle steder osv, så da ble det en liten kjøretur, og vi var å fant to cacher.
Amanda fikk sin første kjøretur i det nye buret, og det gikk som vanlig, hun satt å så litt, begynte å pese og sikle litt. Når vi var ute av bilen og fant cacher, kom inn i bilen igjen så lå hun i buret å slappet av, helt rolig. Så da er det som før.
Jeg tok bilde av henne i buret mens hun lå, men da ble fokuset på en vegg, så bildet ble veldig uklart, så kommer flere bilder senere.

boerboel i bur

Det var ikke problem å få henne inn i buret ihvertfall, la bare en godbit inn der.

Så er Amanda igang med behandling, igjen.

stronghold boerboelSer ut som hun har fått skabb, igjen.. Amanda må ha en magnet mot slike kryp.
Prøver Stronghold igjen, det fungerte veldig bra forrige gang.
Jeg trodde jo at det var vanlig røyting og kløe pga røyting nå, er jo normal røytetid denne tiden, pluss at Amanda røyter etter perioden med innbilt, så tenkte ikke på at det kunne være noe annet. I helgen oppdaget jeg plutselig hvordan hun så ut, og begynte å koble sammen de forskjellige tingene, så var rask til å ringe veterinæren i morges.

Etter å ha fått på medisinen i dag så var det tid for kos, var innom dyrebutikken her i dag for å kjøpe noe, men kom ut igjen med noe helt annet, oksestrupe. Jeg har bare sett de på bilde før, så hadde ikke tenkt over hvordan de var.. de var litt større enn jeg trodde, så kjøpte med meg noen for å se om Amanda og Kaos likte de. Kaos bare la fra seg sin, men regner med at han tok den senere.
Amanda var veldig forsiktig med sin, trodde hun kom til å gnafse den i seg uten videre

oksestrupeHun hadde den såpass lenge at jeg begynte å lure på hva hun drev på med.
Først var hun ute på verandaen med den en stund, så tok hun den med inn i stuen og la seg på sengen og lå der å knasket, ble rene lørdagskosen. Store oksestruper passer Amanda perfekt, blir nok ikke siste.

Vi hadde elgmår til middag, ikke så verst det heller 😀

En kommentar om “Fra bytur til oksestrupe

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.