Starter å pakke

Amanda fikk ligge i Micro litt i ettermiddag mens jeg begynte å bære inn saker.. helt utrolig hvor mye vi har bruk for på tur.. Nå er det ikke bare påsketuren vår, men «alt» som hører til og skal være i bilen også. Kjøkkenutstyr og mye annet som gjør at Micro kan være klar for tur på kort varsel. Nå skal han jo på tur igjen i slutten av april også, og da gå det vel tur i tur..
Noen, skal ikke nevne navn.. hadde bare satt fra seg støvsugeren midt på gulvet i et rom her, da hadde jeg selvsagt ærend til å sparke skikkelig til den, et lite øyeblikk var jeg spent på hvor mye som ble igjen i sokken når jeg tok den av.. det kjentes ut som det var igjen en tå der, men den hang på gitt 😛

Det har vært så flott vær i dag, synd å være inne på en slik dag, men slik er det nå bare.

Jeg har ikke godt av å se på tvnorge, kjenner irritasjonen stiger litt for fort, og hva i all verden er det med tvnorge og alligatorer? Nå var det «Aamodt og Kjus på bortebane», det må da være andre ting de kan gjøre, som også er kult…

Jeg får vel fortsette med å plukke fram mer å fylle Micro med 🙂

En kommentar om “Starter å pakke

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.