Starter å pakke

Amanda fikk ligge i Micro litt i ettermiddag mens jeg begynte å bære inn saker.. helt utrolig hvor mye vi har bruk for på tur.. Nå er det ikke bare påsketuren vår, men «alt» som hører til og skal være i bilen også. Kjøkkenutstyr og mye annet som gjør at Micro kan være klar for tur på kort varsel. Nå skal han jo på tur igjen i slutten av april også, og da gå det vel tur i tur..
Noen, skal ikke nevne navn.. hadde bare satt fra seg støvsugeren midt på gulvet i et rom her, da hadde jeg selvsagt ærend til å sparke skikkelig til den, et lite øyeblikk var jeg spent på hvor mye som ble igjen i sokken når jeg tok den av.. det kjentes ut som det var igjen en tå der, men den hang på gitt 😛

Det har vært så flott vær i dag, synd å være inne på en slik dag, men slik er det nå bare.

Jeg har ikke godt av å se på tvnorge, kjenner irritasjonen stiger litt for fort, og hva i all verden er det med tvnorge og alligatorer? Nå var det «Aamodt og Kjus på bortebane», det må da være andre ting de kan gjøre, som også er kult…

Jeg får vel fortsette med å plukke fram mer å fylle Micro med 🙂

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

[…] Amanda fikk ligge i Micro litt i ettermiddag mens jeg begynte å bære inn saker.. helt utrolig hvor mye vi har bruk for på tur.. Nå er det ikke bare påsketuren vår, men «alt» som hører til og skal være i bilen også. Kjøkkenutstyr og mye annet som gjør at Micro kan være klar for tur på kort varsel. Nå skal han jo på tur igjen i slutten av april også, og da gå det Les mer […]

Lik

%d bloggers like this: