Fjelltur

Endelig så ble det en liten fjelltur igjen. Hadde egentlig litt å gjøre søndag, siden det regnet hele lørdag. Men da Tore spurte om vi skulle ta en tur opp til Aursjoen så var jeg klar for å dra på sekundet 😊 Veien er stengt et godt stykke nedenfor, men da ble det en fin spasertur opp. Er igjen en del snøfonner over veien, men går fint å gå over de. Så ut som Skye syntes det var fin tur også

Fikk sådd gulrøtter i helgen, og satt noen få poteter. Det er det eneste vi skal ha av grønnsaker i år ☹️ Det er fordi vi forhåpentligvis skal være borte litt lenger enn vanlig på ene ferieturen vår. Og vil ikke ha mye som må stelles og ordnes som kanskje ryker når vi er borte. Satser på at gulrøtter og poteter greier seg bra, hvis ikke får det bare bli som det blir 🙃 Men neste år, da skal både minidrivhuset og plantekassene opp, de ligger fremdeles uåpnet etter jeg fikk de i fjor sommer.
Pizzaovnen gikk også ut av planene denne sommeren, til fordel for treplattingen.

Vi så på levegger som man drar ut av «boks» etter behov for å ha på plattingen. Og mens vi snakket om hvordan vi skulle få det til med lengden osv, så kom vi på en veldig grei løsning, både faste og uttrekkbar levegger. Tore har så vidt begynt, gleder meg til de er ferdige.
Vi har uteplass ovenfor huset, den blir brukt mye pga skygge og at det ikke er for varmt der. Jeg kjøpte nytt møbel nå i vår for å ha der, det ble en liten «misforståelse» da jeg kjøpte det, og holdt på å bli enda en nå. Kommer tilbake til det i et senere innlegg.

Var på trening med Skye igjen i går, og er igjen to kvelder nå. Fremdeles like morsomt.

Denne uken blir det mye besøk her, til Skye også 🐕 så vi gleder oss 😀

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..