Mer trening

Vi var på trening igjen mandag, og der fikk vi litt ekstra forstyrrelse til treningen 🚁
Like etter vi startet og nesten til vi var ferdige så var det øving med helikopter like ved der vi var. Det landet og lettet flere ganger, og ikke en eneste av hundene reagerte! Noen av de så jo på det, greit å se hvilken «fugl» som bråker så fælt.

Treningen går veldig bra, og jeg er så glad vi meldte oss på. Vi har klart alt veldig bra (altså, alt er jo relativt 😄 ) helt til nå sist. Ene tingen vi skulle prøve på fikk vi ikke til i det hele tatt, og jeg er ikke så sikker på at det kommer til å endre seg mye med trening heller. Men vi får trene og prøve oss fram, plutselig så går det mye bedre.

I går var det 17. mai, tradisjon tro så ble det tur med hund. Dette året hadde vi et fantastisk vær! Vi gikk nesten helt til Tundradalen. Startet tidlig, så var hjemme igjen «tidlig» også. Da var det å spise litt, slappe av, spise middag, og slappet av resten av kvelden.
Hadde bestilt lokal «matkasse» til 17. mai. Rømmegrøt, spekemat, potetsalat, eggerøre, grønn salat og dressing. Genialt for slike som oss 😁
Alt i alt en kjempefin 17. mai 😀


2 kommentarer om “Mer trening

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..