Hundekurs, og spor

Som nevnt i siste innlegget så har vi startet på hundekurs. Jeg har ikke vært med på så mange hundekurs, gikk valpekurs med Jen. Med Skye så passet det så dårlig, så ble ikke noe av valpekurs.
En uke etter Skye ble alene så kom det oversikt over en del kurs i hundeklubben her, og jeg meldte oss på med det samme jeg så ett av de. Kurset er lydighet i hverdag og konkurranse.
Minuset med kurset er at det er litt «langt» unna når det er på en hverdag. Blir litt over 10 mil tur/retur, men når man er innstilt på det så går det fint.
Vi hadde første kurskvelden denne uken her, og det gikk veldig greit. Ble selvsagt en del teori første kvelden, og hva vi skal gjøre framover. Jeg syntes det hørtes veldig spennende ut.
Vi er 8 deltakere, og var ute 4 og 4 hunder om gangen.
Vi startet med «omvendt lokking» første kvelden, noe som var helt nytt for meg, og veldig interessant. Nå skal vi øve til neste gang, og da skal vi gå videre på andre ting også.
Målet mitt med kurset er først og fremst å gjøre noe annet sammen med Skye enn hva vi vanligvis gjør. Lære nye ting som kan være til nytte i hverdagen, og for moro. Og ikke minst så er det fin miljøtrening.

Vi har startet sportreningen også, jeg gikk første sporet med Skye dette året tidligere i uken

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..