Handlerkurs, påske og litt vår

For noen uker siden så jeg at det skulle være et handlerkurs ikke så langt fra her.. Jeg meldte meg heldigvis på med det samme, kurset ble fullt samme dag det ble lagt ut.
I ettertid var det greit at vi skulle på det kurset, så fikk vi litt annet å tenke på.
Så fikk Skye løpetid, og jeg tenkte at nå ble det ikke noe av kurset for vår del. Men det gikk greit med løpetisper også fikk jeg beskjed om når jeg spurte.

Kurshelgen kom, var 7 timer første dagen, og 5 timer andre dagen. Vi startet med teori, og det var veldig interessant og lærerikt.
Når vi skulle ha med hundene inn i hallen var jeg litt spent. Skye er ikke vant til å være innendørs med så mange, og hun ble tydelig ukomfortabel inne i treningshallen. Det ble litt mange på litt lite sted for henne. Tror vi var 17 stykker, og 14 forskjellige hunderaser.
Det kom seg etterhvert, ellers hadde vi ikke vært der. Litt før det var ferdig for dagen så jeg at Skye var så sliten at jeg ikke ville fortsette med henne mer den dagen. Gikk ut i bilen med henne, og så gikk jeg inn og fikk med meg resten av kurset. Veldig lærerikt uten hund også.
Dagen etter var det en helt annen Skye som gikk inn i hallen enn hun som gikk inn der første gangen dagen før. Godt å se.
Vi sluttet før det var ferdig andre dagen også, fikk med oss det som var nytt og en del trening. Vi er ikke vant til å trene på den måten, og ikke med så mange. Så for meg var det viktig å slutte mens det var positivt. Det skulle være «mengdetrening» siste delen og det er noe vi må trene på nå etterpå uansett.
Han som holdt kurset heter Hugo Quevedo A, og driver med profesjonell handling av hund. Han var utrolig flink til å forklare, og vi lærte mye grunnleggende, mye hvorfor, mye hvordan osv. Et skikkelig lærerikt kurs som virkelig kan anbefales, verdt både pengene og turen nedover.

Nå blir ikke jeg den som kommer til å stille ut så mye, men har lyst til å stille Skye en gang eller to. Hun har ikke vært på en eneste utstilling, og har heller ikke trent med henne tidligere. Nå vet jeg hva vi skal trene på, så får vi se hvordan det går.

Få dager før kurset startet så fikk vi litt info, blant annet så skulle vi ha med bur til hundene. Var en litt mindre hall før den hallen vi skulle trene i, som burene skulle være.
Jeg tenkte oi! Vi burde kanskje ha trent litt på det også.. Vi kjøpte reisebur til Jen når hun var valp. Hun brukte det en gang, og så ble det gjemt bort i kjelleren. Det er egentlig et veldig bra bur, Hunter sammenleggbart. Nå tok jeg det opp, og satte det i stuen. Skye la seg i det et par ganger, og sov. Tredje kvelden, som var kvelden før vi dro, så dro jeg igjen glidelåset i det, og Skye la seg å sov. Hun er veldig lettvint med en del ting.

Så ble det påske 🐣 Påsken ble litt besøk, litt jobb, bobil og cachetur, og avslappende dager hjemme.

Skye følger med

Vi tok mange lab cacher i Hamar, ble mange timer i byen. Domkirkeodden og området rundt var helt fantastisk med hund. Så mye spennende, og store områder å gå på. Vi tok en ekstra tur ned dit dagen etterpå også, bare for å få gått en tur med Skye der den dagen også.

Denne burde være velkjent for mange,

Finnes små tog også

Når man går å legger seg selv om kvelden, da er man sliten

Vi måtte jo bare finne mer snø også 🙄

Nå er det endelig blitt vår her. Vi har begynt med litt vårlige sysler i hagen, og jeg og Skye har begynt på nytt kurs 😄 Mer om det senere 😊

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..