Tilbake til start

Det blir ikke helt tilbake til start, men nesten.
Da vi skulle lage utested nedenfor huset etter vi rev ned verandaen så hadde jeg lyst til å ha treplatting. Tore syntes det var mest greit med stein. Stein er vedlikeholdsfri, og det er jo fint det også, så vi gikk for det.
Da utestuen kom opp så ble det et felt uten noe på mellom den og steinen. Vi skulle legge stein der også. Kjøpte steinen men kom aldri så langt at vi fikk lagt den.
Når vi begynte å se på det igjen i år, så ble veien fram til å fjerne steinen som lå der kort 😅
I fjor så det slik ut

Den trappa er jeg så tilfreds med, spesielt etter «jeg» fikk den endret litt i fjor 😁 Tore nevnte på en annen trapp nå, men da ble jeg både 😖😨😠 Trappa mi gir jeg ikke fra meg 😄

Bildet over viser forresten ikke hele området ser jeg, her er ett til

Og slik er det nå, grus hele veien til utestuen

Egentlig skulle det nedenfor ha kommet i gang nå, men når Tore skulle hente det han trengte så var ikke alt kommet. Så da blir det ikke før neste uke han får startet.

4 kommentarer om “Tilbake til start

  1. Grusen var der under steinen, og den blir vel liggende antar jeg. Men vi skal gjøre det litt annerledes, så det blir litt finere mellom huset og utestuen. Kommer bilder etterhvert når vi kommer i gang.

   Liker

   1. Skjønner. Jeg er veldig glad i stein, men det må være en stein som ikke blir glatt på vinteren. Så alt med struktur er bedre enn glatte overflater. Selv om struktur også kan bli glatt, ser jo det i festningen på vinterstid, kan jo seile helt ned til byen hvis du er riktig uheldig 😂

    Liker

    1. Vi har heller ovenfor huset, de blir glatte.. Prøver å koste av snø og vann etterhvert, men blir det is så strør vi der.
     Vi har litt for mye snø og is på vinteren, og langt utover det som folk andre steder kaller vår 😄

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..