Drit i det?

Gikk hjem fra jobb i dag, og hadde med Skye som selskap 😊 Bortsett fra at det var en kald vind så var det kjempefint å gå.
Så skjedde det som ofte skjer når man går med hund, hunden må på do. Selvsagt skjedde dette like etter vi begynte å gå, Skye la fra seg en fin haug 💩 Da var det å dra fram en hundepose og plukke opp, mens jeg tenkte på at vi har faktisk 5 km å gå før vi er hjemme 🙄 Jeg har båret hundeposen med dritt 5 km før også jeg, og det er litt lenge.. Kan ikke bare pælme den i elva heller, og ikke så mange andre steder å gjøre av den. Nå løste jeg det med å knyte godt igjen, og putte den opp i en pose til før jeg hengte den på ryggsekken til vi kom hjem

Det er ikke ofte jeg tar opp etter hundene når vi går tur, men det er pga hvor vi går, og hvor hundene går på do. Begge er veldig flinke til å gå «fra» når de skal på do. Men når vi går etter gang og sykkelveien og de går på do, ja da tar jeg opp. Det er ikke slik som en del ser ut til å tro, at dritten forsvinner samtidig som snøen smelter..
Jeg ønsker meg en søppeldunk ved undergangen der gang og sykkelveien slutter, tror jeg skal huske på å nevne det en gang jeg er innom teknisk 😊

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..