Siden sist 2

Synes jeg bør få for fantasifulle overskrifter 😁

Det har vært vinterferie her. Jeg har ikke hatt ferie, men det har barnebarna, så de var her noen dager. Veldig koselig 😊
Har som vanlig blitt noen turer hit og dit. Vi har fremdeles snø, ikke bare litt! Men har vært kjempefint med skogsturer når det har vært sol og fint vær. Jeg har jo nevnt noen ganger at selv om vi har hatt mye vær i vinter så har vi ikke hatt det kaldt. Fredag var det -20 når jeg sto opp.. Det er jo ikke såå kaldt, og ble en fantastisk fin dag når sola kom og det ble litt mildere ute. Nå har vi sol flere timer om dagen, om det er klart vær.
Vi har hatt jordskjelv siden sist, det var vel forrige søndag. Jeg og Tore satt i stuen, og så hørte vi en slags during/buldring og det klirret i glassene og det andre som sto i ett skap i stuen. Så ble det stille. Jeg sjekket fb noen ganger.. men ingen hadde skrevet noe, jeg sjekket lokalavisene på nett, men der sto heller ikke noe. Tore tenkte snøskred, vi bor ikke utsatt til, men på andre siden av elven kan det være annerledes.. Når slike ting skjer om kvelden er det mørkt, så man får ikke sett noe. Tore sjekket litt men var heldigvis ikke skjedd noe der han tenkte på.
Når jeg gikk på jobb dagen etter så var det fremdeles mørkt, så var ikke noe å se. Men så tenkte jeg at jeg skulle google jordskjelv, da kom jeg inn på et kart der man kunne se jordskjelvene siste tiden. Og akkurat samme tiden som vi merket noe her, hadde det vært ett jordskjelv på vestlandet. Da var den saken løst. Ikke ofte vi merker noe til jordskjelv her, men har skjedd noen ganger.

Helgen er snart slutt, og vi har startet på mars denne uken her 😀

2 kommentarer om “Siden sist 2

  1. Fysj! Jordskjelv! Så ekkelt! Selv om det var et stykke unna, så fysj! Jeg _tror_ jeg opplevde et jordskjelv for mange, mange år siden, men det var lenge før internett var allmenn eie, og lenge før jeg fulgte med på nyheter, så jeg vet ikke.

    Liker

    1. Det jeg husker best måtte være på slutten av åttitallet. Jeg trodde faktisk det var fyrkjelen i kjelleren som var på tur til å gå i luften.. Men så var det slik hos naboen også, og de hadde ingen fyrkjele 😂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..