Siden sist

Vi nådde toppen av Everest i helgen 😁 Trengte 8849 poeng, og med en FTF litt før hjemme så ende vi opp på 9600 poeng. Vi hadde i utgangspunktet til 6. mars på den siste fjelltoppen, men er litt opptatt de neste to helgene, så da ble det tur lørdag.
I morgen er 22022022, da er det ny suvenir om man finner 2 cacher, eller et event og en cache.
Jervejakta er slutt, så nå er det slutt på «jentekveldene» på meg og de to små 💃🐶🐶😄

Vi har ikke fått oss ny hund, men Skye ble så mørk i ansiktet på dette bildet, helt merkelig. Prøver jeg å gjøre det lysere så blir alt enda mer feil. Hun har blitt stor jente, og jeg som en liten periode var redd for at hun skulle bli «for liten» 🤣

Har fått strikket litt mer, men det går veeldig sakte. Heldigvis skal ikke vottene være klare før til høsten, har en mistanke om at jeg må strikke flere par før jeg får rett størrelse.
Genseren er en jeg har sett på lenge, men ikke startet med før nå i vinter. Husker ikke helt hva den heter, noe med høstløv 🤔

Det har blitt en del turer med hundene, i går var det forresten knallfint på tur! Vi har endelig fått sola tilbake, ikke så lenge, men kommer man seg opp i høyden er den mye lenger.
Februar er snart over! Det kan fremdeles bli kaldt, skikkelig kalt. Det kan (haha) komme mye snø, selv om vi nesten har fått nok for de to neste årene.. Blir spennende å se når siste snøen forsvinn her, mai? juni? Men det er blitt mye lysere både morgen og ettermiddag 🌞

5 kommentarer om “Siden sist

 1. Med 9 funn om lørdag og 9 funn i går fikk jeg alt jeg trengte for å komme meg til toppen av fjellet også, og dermed har jeg klart alle suvenirene i denne runden. Ikke at det var så himla vanskelig, men er moro å ha klart det allikevel 🙂 Grattis til dere!
  Nå har snøen kommet hit også 😉

  Liker

  1. Syntes ikke den var så enkel jeg
   Og nå fant jeg akkurat ut at jeg kan faktisk fortsette på samme kommentar etterpå, hva man lærer 😂
   Vi har så lite med cacher i området, og selvsagt er det mye snø «alle» steder også, så jeg var spent på om vi skulle komme i mål med disse fjellene de tre siste månedene. Men nå er alle i boks.
   Kos dere med snøen 😝😄

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..