Helg

Da er det helg igjen. Jeg og Skye sitter oppe og nyter stillheten 😄 Skal ikke påstå at det er de andre som «bråker» mest, tvert imot. Men det er likevel litt ekstra rolig og behagelig tidlig på morgenen. Slik er det når jeg går på jobb også, å gå tidlig om morgenen er noe helt annet enn om jeg går hjem. Denne uken har jeg forresten knapt nok gått på jobb, har vært litt mye vær til tider. Vi har fått så helv**** mye snø! Og mer er meldt, jeg var drittlei for lenge siden.

Har blitt noen småturer med hundene imellom det verste været, og heldigvis har vi hagen å leke i. Hadde så fin og god tur med Jen for et par dager siden. Været var dårlig når jeg kom hjem, men så stilnet det og ble opphold. Ble bare 4 km, men alt er bedre enn ingenting. Jen var så blid og lett hele veien at det var en fryd å gå tur. Nå pleier hun ikke være sur og lei når vi går, men noen ganger er hun helt i toppform, og lyser glede av henne hele turen.

Jen er også eneste hunden jeg vet om som ikke liker å bli tatt bilde av, som eier så hund 😂

Var tid for arbeidsklær igjen nå, og denne uken kom de. Se så fine

Har jeg nevnt at jeg liker grønt? 😄 Der er fire forskjellige grønnfarger fant jeg ut. Og se på de to hvite med motiv 😁

Nå skal jeg sette meg å strikke litt, se på serie og bare kose meg. Vi blir nok å ut på tur alle sammen etterhvert.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..