Ost eller ikke

Jeg kommer nok aldri til å bli verken vegetarianer, veganer eller noe slik.. Men mye av det som de spiser er jo godt uansett hva man er.
Jeg er veldig glad i snacks, og ostepop er jo bare 🤩 Når det kom en ny variant så måtte jeg bare prøve den

Vegansk ostepop ble en stor nedtur. Det smakte så lite godt at pakken sannsynligvis bare blir kastet. Holder meg til den originale jeg.

Vi kom til toppen av fjellet søndag, nå må vi nå toppen av Everest før 7 mars. Forhåpentligvis er Strynefjellet åpent en helg eller to før den datoen. Vet ikke hvor mange ganger fjellet har vært stengt i vinter, men det er mange. Vi har cacher andre kanten også, men da må vi nok litt lenger. Har igjen noen i nærområdet, men de kan være greie å ha til senere også, for eksempel 6. mars 😄

Til helgen kommer sola tilbake her 🌞 Burde kanskje ha prøvd å vasket noen vinder til da, de er aldri så skitne som når første solstrålene kommer inn her. Kan jo bare dra for gardinene også når jeg tenker meg om. Apropos, fikk skiftet gardiner forrige uke, pakket pent ned julegardinene 😂

4 kommentarer om “Ost eller ikke

  1. Ja det var den datoen også, den er på en ukedag så jeg, så må prøve å huske den. Fin dato 😀
   De på kjøkkenet henger oppe her også enda 😂 De er ensfarget, og skal ha nye, må bare finne noen jeg liker først

   Liker

   1. Jeg har noen få igjen av en trail som går i mine trakter, blir nok til at jeg tar to av de på vei hjem fra jobb (eller til jobb, avhengig av hvor god tid jeg har).
    Jeg hater å bruke penger på gardiner, så her i huset er det ikke mye bytting. Har bodd her i 16 1/2 år, har nå sett nummer to av både vanlige kjøkkengardiner og julekjøkkengardiner. Eneste grunnen for at de har blitt byttet ut, er fordi de falmer i sola :p

    Liker

    1. Skal ikke nevne hvor mange år jeg hadde de samme gardinene tidligere, men det var mange.. De var veldig klassiske og passet til alle årstider 😂 Nå har jeg tre sett, høst/vinter, jul, og vår/sommer. Har egentlig funnet ut at det er veldig koselig å bytte litt, minuset er strykingen 🙄

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..