Helg, og fjellklatring

Helgen må brukes til å nå toppen av Aconcagua. Den er 6960 moh, så da trenger jeg 6960 poeng. Vi skulle være ute i god tid til dette fjellet, men nå er det siste frist. Satser på at neste og siste fjelltopp et ferdig i god tid før 6. mars.

Geocaching er morsomt på flere måter, siste månedene har det vært ny fjelltopp hver mnd. Utfordringen heter Reach the peak. Man får to suvenirer for hvert fjell, en når man kommer til basecamp, og en når man kommer til toppen, les om det her

Det er forskjellige poeng ut fra hva man finner, og dette blir endret hver mnd.
Jeg var litt i tvil om vi kom til å klare det, mest pga vinteren. Men vi fant ut vi prøver. Forrige helg tenkte vi oss over til vestlandet, men ble litt mye vær, og fjellet steng. Nå i helgen skulle vi egentlig vært på Vestlandet, fagdag ettersøk. Men det ble avlyst, og slik det ser ut nå ser det ikke ut som vi drar vestover i helgen på fjellklatring heller. Får se om det blir en tur nedover dalen på utkikk etter fjell..

Helgen startet med å komme hjem til ryddig og nyvasket hus 🤩 Den følelsen er altså så god, spesielt når man ikke har gjort noe av det selv 😄

Fra siste uken, vi har som vanlig fått litt snø..

Tror ikke det var meldt så verst vær her i helgen, men for noen vindkast som kommer! Liker ikke slik vær, men som med alt annet vær, lite å få gjort med det.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..