Litt miljøvennlig

Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg er veldig miljøvennlig, men prøver å gjøre det jeg kan når jeg kan.

Fikk med meg at prisen på handleposer i butikkene har gått opp. Der må jeg innrømme at jeg ikke har brydd meg så mye tidligere. Brydde meg egentlig ikke så mye nå heller, for bruker selvsagt opp igjen posen, i søppeldunken og slik ellers.

Jeg er medlem i fagforbundet, og der fikk vi en stor veske til jul. Her snakker vi skikkelig stor. Da jeg tok den med fra jobb så skulle jeg tilfeldigvis på butikken og handle mye. Jeg tok med vesken inn i butikken, og den ble faktisk overfylt. Tenkte at denne vesken kunne jeg faktisk bruke når jeg handlet, om jeg husket å legge den i bilen igjen da..
Det ble med den tanken, lenge. For litt siden så var min datter hjemme, og jeg nevnte den vesken som lå i gangen med en del annet.. Og hun sa at hun brukte handlenettene til coop, hun hadde flere. Jeg har hatt ett jeg også en gang.. Men brukte det aldri. Så kunne min datter fortelle at handlenettene til coop skulle komme med nytt motiv, og fant fram bilde fra nettet. Det var faktisk fint. Og nå får man dessuten 2 kr i bonus hver gang man brukte det i butikken. Enkelt regnestykke det der, en pose må man betale 3 kr for, coop sitt handlenett får man 2 kr i bonus for.

Mandagen etter var jeg på butikken, og der hadde de akkurat fått inn de nye handlenettene 😃 Flotte var de også. Jeg kjøpte to, de kostet 10 kr stk. De kronene sparer man inn igjen veldig fort. Tenkte at jeg måtte passe på å ha de i bilen igjen, noe som stort sert har fungert veldig bra.. Skulle inn på en annen coop butikk og hadde ikke med handlenettet inn. Vel, istedenfor å kjøpe en pose til 3 kr, så kjøpte jeg et handlenett til 😄 Tror jeg skal legge det i bobilen, kjekt å ha ett der også.

Har vært superflink til å ta de med når jeg har vært på butikken denne korte tiden. Kommer det til å vare? Tja, jeg er ikke helt sikker, men skal nå prøve å huske de når jeg er på en coop butikk.

2 kommentarer om “Litt miljøvennlig

  1. Jeg har handlenett i bilen, i veska, i veska jeg bruker på sånne heldags shoppingturer med jentene, og i pose-skuffen på kjøkkenet. Hvor ofte tror du jeg husker på å bruke de? :p Kan ikke egentlig si at jeg skal ha for forsøket engang…

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..