Hverken ut eller inn

Jeg har vært så tilfreds med mobilen min helt siden jeg kjøpte den, for tre år siden. Tror det er første gang jeg har vært så tilfreds med en mobil så lenge.
Har vært litt rare tilfeller med den siste tiden. Etterhvert fikk jeg beskjed fra flere om at det var vanskelig å komme gjennom på mobilen til meg, og når jeg ikke fikk ringt ut heller 🙄 Vel, da det var å se på ny mobil, men det var ikke bare bare 😆 Fant en som så veldig bra ut, og var bare sekunder fra å kjøpe den når jeg tilfeldigvis så en annen.. Når jeg begynte å se på den, så kom jeg over en tredje mobil, som jeg ende opp med. Litt annen og litt dyrere enn hva jeg hadde sett for meg, men forhåpentligvis har jeg mobil en stund.
Før var jeg over av begeistring når jeg skulle begynne med ny mobil, nå er det stort sett bare noe «ork».
Hjelper ikke når jeg ikke får til det jeg vil med det samme heller. Tror jeg brukte en time på å få riktig widgets for handlelisten vi har på mobilene våre. Og så oppdaget jeg at jeg kunne ha det for netamo appen også. Det ble straks litt mer morsomt med ny mobil når jeg oppdaget at flere av appene hadde slike 😁

I går hadde jeg og Jen en kjempefintur opp til Veslesetra. Jeg hadde tenkt å opp der dagen før når jeg gikk med Skye, men det var «litt» mer snø enn jeg trodde når jeg kom oppover, og jeg gikk i lave tursko.
I går tok jeg på høye sko, og vi storkoste oss på tur, brukte 2 1/2 time 😅

Ikke så mye snø når vi startet på turen

Ble mer når vi kom lenger opp

3 kommentarer om “Hverken ut eller inn

 1. Grattis med ny mobil! Hvilken kjøpte du? Hva er Netamo? Hvilken handlelisteapp bruker dere?
  Da jeg byttet nå sist brukte jeg app’en Samsung Smart Switch, den gjorde det veldig lett å bytte mobil!
  Skulle ikke tro de to bildene var tatt på samme dag, her nede er det ikke mulig å få til en sånn forskjell i føre :p

  Liker

  1. Takk, ble Samsung s21 📱
   Netamo er en smart værstasjon. Jeg brydde meg ikke så mye om den til å begynne med, men er kjekt å ha 😁 Kan sjekke været ute og inne når vi er borte (og hjemme), se hvor mye regn som er kommet osv.
   Jeg ville ikke ha med alt fra den gamle til den nye, så hoppet over smart switch.
   Litt interessant når vi kan gå tur med så variert føre om man ikke tenker over det, noe jeg ikke gjorde lørdag 😂 Ble passe våt før jeg kom hjem.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..