Litt forskjellig

Skulle skrive litt om høsten i et tidligere innlegg, men da ble det litt feil tidspunkt.
Med unntak av et par ting jeg har skrevet om før så har høsten vært fin. Har blitt noen turer med hundene, vi har vært med på jakt, vært ute på bytur, og litt forskjellig.

Tok sin tid før Skye fikk besøkt togstasjon med tog.. Tore skulle til Lillehammer, så da ble vi med, og dro samtidig på en liten cachetur.
Jeg tok med Skye og gikk til stasjonen, og tenkte at det skulle da gå veldig bra. Vel, joda.. Det jeg ikke tenkte over er at hun ikke er så vant til slike steder, så armene mine var bra lange etter en stund. Hun er «litt» nysgjerrig, og alt skal sjekkes, så vi må trene litt mer på å gå i bånd på litt mer urbane steder.
Vi var så heldige at det skulle komme et tog ca et kvarter etter vi kom til stasjonen. I mellomtiden bare observerte vi hva som skjedde rundt oss, og da kan man snakke om flaks. Jeg så en som kom litt målbevisst i retning hvor vi sto, og noe sa meg at jeg burde følge litt med på hva han skulle. Jeg fikk uttelling for det, og spurte etter litt om han fant det han lette etter 😁 Så da spurte jeg om han kunne signere for meg (oss) også, når han først sto der med loggen. Må innrømme at jeg hadde ikke sett på den oppgaven (det var en mystery), og når jeg så på den så forsto jeg heller ikke så mye. Da Tore kom så slo tanken meg om at jeg skulle imponere litt 😂 men jeg viste han bare cachen og sa hva som hadde skjedd. Så da fikk vi en mystery helt «gratis».
Fikk filmet Skye når toget kom, og hun overrasket positivt. Jeg hadde trodd hun kanskje kom til å bli litt skeptisk når det kom, men hun hadde selvsagt lyst til å undersøke det også 🙄

Når man ikke har vært helt i form så har man veldig lov til å dra ned og rote i yndlingspleddet til «mamma», Så man kan lage seg en fin liggeplass med puter og alt 🧡

De siste dagene med sol var kjempefine, Jen fant plassen bak sofa og gardiner, i vinduskarmen. Den er ikke bred, men tydeligvis bred nok. Og det var varmt der!

Skye fikk jo også ny seng, hennes første egen seng forresten. De finnes i forskjellige farger, men for å være litt kjedelig ble det lys grå og mørk grå. Her ser man to mørke flekker til venstre i sengen det er Skye 😂


Skye er med på jakt, denne dagen var fantastisk morsom 😊

Vi fikk snø

Tro det eller ei, jeg har faktisk ikke vært inne på tanken om å kjøpe lickimat til hundene før 😂 Men når vi var på Lillehammer var jeg en snartur innom Strandtorget, og selv om jeg ikke hadde noe ærend i dyrebutikken.. kom ut igjen med en lickimat. Det ble stor suksess til begge hundene, og de brukte den slik de skulle gjøre.

Noen dager er det kaldere enn andre

Prøver å være ute litt selv om været ikke er på topp

Denne dagen bommet vi litt, ingen klær på Skye, og feil klær på meg. Men ble en fin tur likevel 😄

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..