Redningssele til hund

Når man kjøper noe man håper man aldri får brukt.
Jeg har flere ganger tenkt vi skulle hatt noe å bære hunden i, om hun skader seg eller blir syk. Har så vidt sett på slike seler, men de har vært dyre, og ikke funnet noe i Norge. Har tenkt vi kan bruke en jakke eller noe annet, og bære hunden mellom oss. Eller bare ta det som det kommer..
Nå med to hunder er det litt verre, spesielt om man er alene på tur med to hunder. Men om man er langt inne på fjellet kan det være galt nok med bare en hund også.
Vi bor et sted det er hoggorm. Blir en hund bitt bør den bæres, eller gå veldig sakte.
Jeg kom tilfeldigvis over noen som laget redningsseler til hund, og var rask til å bestille. Den er enkel, og veier fint lite. Tar lite plass i medfølgende pose.
Jeg bestilte en som jeg håpet skulle passe begge to her, og det gikk greit. Vi har prøvd den på begge to i hagen, og krysser fingrene for at vi aldri må bruke den.

Jen stiller gladelig opp som modell
Selen er stillbar, og jeg vil nok ha fremste delen litt lenger oppe ser jeg, og noe å ha under reimene på skuldrene til den som bærer.

En del små hunder trenger man ikke noen sele til, og en del hunder er nok for store, eller for tunge. Men for våre hunder med sin størrelse og vekt, tror jeg dette er veldig greit.

3 kommentarer om “Redningssele til hund

 1. Så smart! Måtte man aldri få behov for noe sånt! Men jeg har tenkt en del på det selv, hva jeg skulle gjort om jeg måtte bære Nairo over en lengre strekning. Jeg klarer jo fint å løfte han så han har forlabbene over skulderen min, men det hadde nok blitt tungt i lengden.

  Liker

  1. Ja! Akkurat denne ser jeg på som veldig grei å ha med.
   Selvsagt er det sjelden det skjer noe, og de fleste slike blir nok ikke brukt. Men er en fin sikkerhet å ha med når den er lett, og liten å pakke med.
   Jeg er redd for hoggorm og hund, spesielt med Jen. Pga nyrene hennes har hun nok fint lite å gå på om hun blir bitt. Og man vet ikke med friske hunder heller. Og til mindre de beveger seg om de blir bitt til bedre er det. Jen syntes jo det var helt greit å være oppi selen 😅

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..