Fjelltur og ferie

I går tok vi en rask tur oppå fjellet, og gikk litt av Gamle Geirangerveien. Litt heldig med den, siden det hadde blitt en dnf på en av cachene mine litt før vi kom der. Da fikk vi sjekket den, og den var på plass.
Hundene storkoste seg, litt for mye.. Jen fikk knasket i seg et lemen, som selvsagt kom opp igjen nokså sent på kvelden, sammen med kveldsmaten og litt annet 🤢🤮
Ferie ja, jeg har ikke startet på ferien enda. Har egentlig god tid, trodde jeg 😲 I morges sjekket jeg kalenderen, og det viser seg at jeg har ikke så god tid. En eller annen gang i sommer har jeg mistet en uke. Nå får jeg det litt mer travel enn jeg trodde, men som vanlig kommer det helt sikkert til å gå greit 😁
Ukene om sommeren går så fort. Har så mange planer for alt man skal gjøre, hvor man skal, osv. men når sommeren er over så er det bare en liten del som er gjennomført. Nå ble det veldig varmt store deler av sommeren, og da er det noen ting som begrenser seg selv. Ser ut som vi får litt annet vær nå 🌤⛅🌥

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..