Sommer

Det ble sommer til gangs! Ingen hemmelighet at jeg ikke er så glad i alt for mange av disse røde tallene. 20 grader er ok, er jo tross alt sommer. Men 25-30 grader er litt for mange. Jeg håper virkelig det gjør fra seg med den intense varmen nå, før jeg skal ha ferie. Og bare så det er sagt, jeg vil ikke ha regn heller 😅

Vi gjør ikke så mye i slik vær, ihvertfall ikke jeg eller de små. Tore har drevet på en del likevel, så nå er trappa nedenfor huset ferdig, igjen.. Vil si den er nesten ferdig, har igjen å beise den. Skal beise den på andre siden av huset også, så er greit å ta bare en av gangen, og da helst når man har to som fungerer. Huset blir beiset til neste år, til da får vi leve med litt forskjellige farger. Utbygget til kjelleren er ferdig, er igjen noe innredning. Jeg trodde det kom til å bli litt rart, men merkelig nok så ble det heller litt fint, og litt morsomt..

Har brukt paviljongen litt, er koselig å sitte der. Jeg har sovet der også, på dagtid. Skye synes det er veldig fint å sove der også. Jen er der om vi er der alle sammen, ellers så slapper hun av inne isteden.
Merker at varmen tar på hundene en del også, de er rolige, nesten daffe til tider. Vi er så heldige at vi har det slik at de går ut og inn som de vil hele dagen nå, og bestemmer stort sett selv hvor de er.
Hagen og at de får gå ut og inn som de vil er gull verdt i slike perioder.

I dag ble det fjelltur igjen! Så godt å komme seg på tur med hundene, og skikkelig bra vær var det også. Var en fordel at vi startet tidlig, for senere på dagen ble det torden, lyn og regnvær.

Når man bor på et sted med insekt.. Vi har netting foran begge dørene, og hundene går bare gjennom..


Etter fjellturen, tror de sovnet etter 2 minutter i bilen på vei hjem.

4 kommentarer om “Sommer

 1. Jeg synes vi kan få en sommer som både du og jeg takler, for en gangs skyld! Nå har det vært altfor varmt flere år på rad, så nå er det vår tur til å få en fin sommer.
  Få se bilde av utbygget til kjelleren, da!

  Liker

  1. Ja kunne ikke vært mer enig.
   Det var da ikke slik varme før!?! Jeg har igjen en tid til ferien, så lever i håpet om en «normal» sommer 😄
   Ja der sa du noe 😂 Tenkte jeg skulle ta bilde av både det og trappa, men så har jeg glemt det bort. Trappa har jeg kanskje lagt ut snap fra. Får se i morgen hva jeg husker på da 😁

   Liker

   1. Før var det varme enkeltdager, de siste 3 somrene har vært kontinuerlig varme
    Jupp, trappa har jeg sett på Snap, derfor spurte jeg ikke etter den 😉 Trodde først det var trappa foran, men skjønte fort at dere har laget samme trapp bak 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..