Kull, folie, og utstyr til Cobb grill

Jeg har skrevet om Cobb grillen vår et par ganger. Nå for litt siden kom jeg på at jeg burde kanskje kjøpe mere kullbriketter og folieskåler(?) til den. Jeg har kjøpt noen ganger, og vet at prisen varierer mye. Så jeg tenkte jeg skulle sjekke noen steder.
Jeg synes det er greit å sammenligne, så la de to tingene i handlekurven på noen nettsteder jeg kjenner til, og et par andre nettsteder jeg fant med å google. Frakt varierer også, så er greit å se på samlet pris. Noen har fraktfritt over x antall kroner. Så om man skal ha andre ting også, så er det lurt å sjekke samlet pris.

Stedet jeg ende opp med å bestille fra hadde veldig billig både kull og skåler, frakten var også grei. Nå er det bare en periode de har slike priser, men selv med vanlig priser er de blant det billigste. De hadde 30 % på alt annet av Cobb også, så ble med litt ekstra.. og da ble det plutselig fraktfritt.

Her er det jeg sjekket pris på

Max Fritid 425 kr

Target 527 kr

Marineshop 473 kr

Ksstyle 337 kr

Campintilbehør4u 767 kr

Det jeg ende opp med var dette, blant annet stekepanne og wokpanne, de var så billige at jeg bare «måtte» ha de.

Man må ikke ha verken de kullbrikettene som er laget til cobb-grillen, eller de folieskålene. Jeg har prøvd med vanlige kullbriketter og aluminiumsfolie som jeg la til selv, og det gikk helt greit. Man får ikke den raske og gode effekten som fra de brikettene som er laget spesielt til cobb-grillen. Man trenger heller ikke noe som helst i den skålen til grillen, det er for å slippe å vaske den, eller at den blir veldig stygg. Men om man er ute på tur er det lettvint å slippe å vaske den hver gang.
Her med vanlige kullbriketter og folie som jeg har lagt til

Jeg er uansett veldig fornøyd med grillen, og gleder meg til å ta i bruk det nye utstyret jeg har kjøpt. Her fra en tidligere tur i vår/sommer

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..