Fjell og cachetur

Skulle egentlig bare slappe av etter jobb i dag. Men det ble plutselig både fjelltur, og fire funn av cacher. Var fire mystery, med forskjellige oppgaver.. En god stund siden vi løste de som måtte løses. En var en challenge, 100 funn over 1000 moh, og en var en dirkeoppgave.

Etterpå var det å sele på de små, og gå en tur innover fjellet her

Skye er redd for å bli våt på tærne.. men er man tørst må man bare prøve likevel 😂 Se så klart et vann 😀

2 kommentarer om “Fjell og cachetur

 1. Jeg måtte inn på geocachingdåttkåm og snike, men jeg hadde ikke trengt det, jeg ser jo på bildene hvor dere er 😉 Akkurat som om jeg kjenner hele Skjåk godt nok til å se at det ikke kunne vært noe annet sted enn Aursjoen…snakk om å ha trua på seg selv! 😀
  Jeg er elendig på å dra noe sted etter jobb…da vil jeg helst bare være hjemme og ta livet med ro og kaste bort masse timer på meningsløs underholdning på nett…

  Liker

  1. Hehe, Aursjoen er jo noe for seg selv da 😀 Var vått mange steder, men også forbausende hvor mye det hadde tørket siste dagene. Nå gleder jeg meg til mange fine turer oppe der i sommer.
   Ja jeg hadde tenkt å daffe hjemme i dag, og en halv time etter jeg kom hjem så var vi på tur til fjells.
   Hundene har fremdeles løpetid, Jen er vel langt kommet nå, men Skye.. Og så hadde jeg på noe ugressmiddel på plen søndag, så de har ikke fått vært løse ute her siden da. Da må det til noen turer med de.
   Nå kan de være ute her igjen heldigvis, og jeg har forhåpentligvis noe ugress mindre etterhvert.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..