Cacheturer

Ble «sen» hjem fra jobb i dag. Var såpass varmt når jeg kom hjem at jeg spurte om vi skulle finne på noe med hundene. Etter litt kom vi fram til at vi kunne kombinere tur med hundene og finne en cache. Kom mail om ny cache når vi dro, men vi er ikke så ivrige på FTF, så vi valgte den bort. Vi går sjelden eller aldri med hundene oppi her på slike sommerdager som nå, pga huggormen.
Hadde en kjempefin tur på Bråtååsen, og fant cachen vi så etter. Det ble en med 4,5/3 rating.
Ble nesten 7 km, og vi koste oss skikkelig på turen. Var ikke fullt så varmt der, og vann nesten hele veien. Jen går å vasser stort sett hele tiden, Skye hopper over.. men i dag var det så vidt hun vasset litt hun også.


Når vi kom hjem så laget jeg middag, og Tore dro på skyting. Senere på kvelden når Tore kom hjem så lurte han på om noen hadde vært å logget den nye cachen. Når vi så etter var det ikke noen nettlogg, men derfor..
Vi hadde hundene inn i bilen, kjørte oppover, og fant cachen. (Det var en med 4,5/2,5 rating). Men hjelper ikke så mye å finne cachen, er loggen som er det viktige.. For å gjøre en kort historie litt kortere, vi signerte loggen 19:20 (publisert likt før 15:00), og det som FTF 😀 Tydelig at FTF ikke er viktig i Skjåk 🤣
Neida, er nok noen som ivrer litt mer enn andre med FTF, men sjelden vi gidder å bry oss med det. Desto mer morsomt når vi prøver og klarer det.
Nå går jeg helt i surr med cacher jeg ikke har logget, heldigvis kan jeg se etter hos noen andre.

2 kommentarer om “Cacheturer

  1. Grattis med FTF! Er ikke så ofte jeg får en FTF utenom event-FTF’er (og de er det jo ikke mange av for tiden). Vi er tre rimelig aktive familier som bor i dette området, og hvis en av de andre legger ut en her i området og jeg er hjemme, hiver jeg meg rundt som regel. Har ikke sjanse til å rekke FTF på nye cacher i sentrum.

    Liker

    1. Takk 🙂 Vi kunne nok ha prøvd og tydeligvis fått flere FTF om vi ville ser jeg. Men jeg har ikke den interessen for det lenger. Men litt spennende de få gangene man prøver, for å se om loggen er helt tom 😁

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..