Litt til

I dag har jeg gjort noe jeg har gruet meg for i hele vår. Egentlig siden i fjor høst når jeg tenker meg om. Skulle klippe hekken på sommeren i fjor, men det ble aldri noe av. Er så mye forskjellig som står, når den skal klippes, hvor mye som skal klippes, skal den være A eller V, osv!
Snakket med en for en stund siden som sa den kunne klippes like over påske. Man vet jo hvordan det gikk, hekken forsvant under snøen.
Det som er litt skummelt med meg og slik klipping, er at det fort kan skje at jeg ser det er ujevnt, og så skal jeg klippe litt til for å jevne ut, så litt til.. ja nettopp.
Nå bestemte jeg meg for å klippe den, og så fikk det bare bli som det ble. Det gikk forbausende fort å få klippet den, resultatet har jeg ikke studert så nøye 😂

Jeg synes jeg klippet mye, men vil jo helst ha den tett. Og den vokser jo opp igjen, håper jeg..

Nå skal det bli godt med en fridag. Hadde en veldig lang dag på jobb mandag, men ble ferdig med å vaske alle vinduene mine. Så godt å være ferdig , og slippe å tenke mer på det, før til høsten..
I går ble en litt lang dag også, men tok det igjen i dag, som ble en kort dag. Minuset med det er at jeg må på jobb veldig tidlig igjen på fredag, men da er det langhelg.

I kveld kommer det besøk. Lurer på om jeg skal advare Skye, eller om hun skal få finne det ut selv. Hun blir uansett glad når sjokket over at det kommer stor hund har lagt seg.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..