Hage, tur, fitbit

Denne helgen skulle hagearbeid være i fokus. Det har det blitt også, men fikk gjort litt mindre enn jeg hadde håpet på. Det var ikke akkurat drømmeværet til å drive i hagen, men ble nesten ferdig med å rake plen. Resten forsvinner vel ikke.. Fikk tatt en del ugress rundt hekken også. Hadde tenkt å klippe den, men vil vente et døgn eller to, har vært litt for kaldt synes jeg.

Vi har hatt med hundene på tur både i går og i dag.


Tore har fått hengt opp lamellgardiner i paviljongen, jeg «nektet» å gjøre det. Fant det tryggest at han skulle ordne det. Det ble skikkelig fint. Jeg var så i tvil om jeg skulle kjøpe mørke eller lyse, og valgte hvite. Ble veldig glad for det etter de kom opp, passet veldig bra. De er lystette, de hadde jeg ikke fått med meg når jeg kjøpte de. Blir uansett veldig greit å ha i forhold til sola.
Alle møblene har kommet, og fått de opp. Nå venter vi på litt bedre vær 🌞

Forrige helgen hadde fitbit klokken min et lite uhell.. jeg aner faktisk ikke hva som skjedde, plutselig var skjermen borte. Det «dumme» var at klokken tydeligvis fungerte likevel, men når jeg kjente det vibrerte på armen pga varsel på klokken, så kunne jeg ikke se hva det var.


Jeg liker den klokken veldig godt, så det ble litt rart å være uten. Jeg har hatt den så lenge at det har kommet både versjon 2 og 3 av den etter jeg kjøpte min.
Jeg kjøpte Versa 3, største forskjellen er at den nye har GPS. Den har selvsagt forskjellige «skjermer» den også.

Fredag gikk det opp for meg at det er bare fire arbeidsdager neste uke, og uken etter der, og uken etter der 😁 Hadde det enda blitt litt bedre vær også, jeg trenger ikke verken kuldegrader, snø, eller iskald vind.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..