Bygging, riving, blod, og lys

Dagene flyr virkelig for tiden.
Paviljongen vår er ferdig, for i år! Den ble kjempefin, og overhode ikke slik jeg så for meg når vi begynte på den 😂
Skal ta bilder og legge ut etterhvert, jeg har bare ikke kommet så langt. Skal ta skikkelig bilde så jeg får vist hvordan den egentlig er, så det kommer.
Vi har fått gjort mye disse dagene, ferdig med paviljongen, de andre har revet.. Altså, når jeg endelig syntes det begynte å se litt bra ut igjen nedenfor huset, så ble det plutselig mye verre. Her har de fått ryddet opp litt da. Så blir spennende å se når det blir ferdig.


Skye og Nanook har gått blodspor. Jeg gikk med Skye, og syntes ikke det gikk slik kjempefint. Men jeg filmet det, og når jeg så på det etterpå, så var det faktisk bra likevel. Vi har ikke gått mange spor, så tar litt tid å «bli kjent» med hvordan hun går osv.
Jeg gikk etter Th og Nanook når de gikk blodsporet (Tore som hadde lagt det også). Veldig morsomt og ikke minst interessant å se Nanook gå når jeg er vant med Jen og Skye. Nanook er Jämthund, og går på en helt annen måte. De gikk veldig bra, så blir spennende å følge med de videre.

Jeg og Th har vært på «beversafari»,så morsomt! Vi klarte å komme innpå de uten at de brydde seg. Det gikk sakte, centimeter for centimeter. Det var bare fem av de, foreldrene og tre unger, så er spent på om den fjerde er der. Tore så en et helt annet sted dagen før, så spørs om den har flyttet..
Bilder fra turen kommer senere, Th har forresten lagt ut en av filmene han tok på sin fb profil https://www.facebook.com/teiesar Filmen er fin og morsom 😍 Jeg vet ikke hva det er med beveren men jeg synes den er veldig søt 😄

Vi har vært nedover dalen på shopping.. Kjøpte et par ekstra stoler og litt stæsj. Vi kjøpte noen solcellelamper også 🤣 Vi sto å så på de begge to, syntes de så fine ut, passende størrelse var de også. Så da lempet jeg bare noen av eskene over til handlevognen til Tore. Når Tore skulle pakke de ut og montere de i går så ble det litt 😲 så litt 🙄😣 og til slutt 😂 Vi (eller en av oss..) antok at de som var utstilt viste de størrelsene de hadde. Og vi likte best de største lampene, var de som passet best her. Vel, vi hadde faktisk fått med oss de største, men det viste seg at de ikke var utstilt i butikken. Jeg tok jo bare automatisk største eskene, og de lampene i eskene var litt større enn de vi så på i butikken. Jaja, det blir vel kanskje bra lys av de da 😅

2 kommentarer om “Bygging, riving, blod, og lys

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..