Att og fram

Helgen gikk som vanlig fort. Fredag etter jobb dro Tore på shopping.. så jeg tok med hundene på tur. Vi koste oss stort sett hele turen, men å gå alene med to hunder i skogen kan noen ganger by på litt problemer .. se på ene videoen 😂
Det var litt snø når vi gikk, når vi kom hjem snødde og haglet det tett. Hurra for vår i april.


Lørdag tok Tore med hundene alene, mens jeg slappet av litt. I dag ble det tur på oss alle, en kjempefin tur 😀

Vi hadde (til slutt) bestemt oss for hagemøbler til paviljongen, som vi faktisk likte godt begge to. Det er ikke alltid like enkelt her i huset 😆
Selvsagt var det møbler som ikke er på lager, midlertidig utsolgt, og ikke vet jeg når de kommer inn igjen heller. Har sendt mail for å spørre, forhåpentligvis kommer det svar snart.
I tilfelle de ikke kommer inn igjen så har jeg sett litt på tilsvarende møbler andre steder. Det skulle jeg ikke ha gjort, for plutselig dukket det opp noen møbler som var helt annerledes, både med materiale og alt. De var bare så flotte, og når jeg nevnte de for Tore, så likte han de like godt. Men det finnes ikke på lager det heller, utsolgt, i april 😯 Dette ser ut til å bli vanskelig, vi skulle bare ha kjøpt første vi så på som vi likte når vi begynte å se på. Men hvem kjøper hagemøbler i mars/april? Tydeligvis mange. Trodde i utgangspunktet ikke de var i butikken enda da engang. Så vi kommer vel til å slite med de gamle møblene fordi vi ventet for lenge. Gidder ikke kjøpe noen bare for å ha noen. I såfall skal jeg begynne å se på hagemøbler i februar neste gang!

Været er så som så, ikke ser det ut til å bli så mye bedre med det første heller. Neste helg blir det mye utejobbing her, så håper vi slipper nedbør i hvert fall.

6 kommentarer om “Att og fram

 1. Godt du har en flink Jen som vet at hun må gå rundt ❤ Det er faktisk noe av det første jeg lærer mine valper, det å gå rundt. Sparer meg for masse trøbbel 🙂
  Du kan nok ikke tenke utemøbler i sommerhalvåret, det er sånt du må ha klart før utesesongen setter igang. Men jeg håper dere får det dere vil, uansett hvilken av de det blir!

  Liker

  1. Jen er veldig flink, Amanda var også veldig flink, Skye.. tja, tenker jeg ikke skriver så mye mer om henne ang dette 🤣
   Ja det har jeg plutselig forstått, men man kjøper jo ikke hagemøbler så ofte. Fikk svar fra Ikea i dag etter 30 min på chatten, de jeg hadde sett på er var utsolgt, når hun skulle sjekke når de kom inn igjen så oppdaget hun at de var sluttsolgt. Da kommer de ikke inn igjen. Noe så inn i hampen fortærende! Så er bare å vente litt til da, på svar fra noen andre. Begynner å få en mistanke om at det kan bli lite møbler i paviljongen i sommer 🙄

   Liker

   1. Jeg husker fremdeles første gangen Santo gikk rundt en lyktestolpe, dette må ha vært sent i 1994 eller tidlig i 1995 (han var født i september 1994). Jeg stoppa og sa «gå rundt», han gikk feil vei rundt, gang på gang. Jeg ble bare stående, til slutt skjønte han poenget og gikk riktig vei helt til han var løs igjen. Hurra! 😀
    Så kjedelig! Dere har jo møbler fra tidligere som dere kan bruke, så helt tomme blir dere ikke. Eller har dere kastet de kanskje…?

    Liker

    1. Ja vi har de andre møblene, de skal stå på andre siden av huset. Bordet er jo så tungt at man ikke kan flytte det etter behov. Men på grunn av skygge osv så kommer plassen ovenfor huset til å bli brukt mye også. Så de andre møblene blir stående der. Men kan vente til februar igjen også jeg, om jeg ikke får tak i møbler jeg liker 😆 Vi var faktisk uten kjøleskap i 3 mnd en gang, fordi jeg skulle ha akkurat det ene kjøleskapet som nesten var umulig å fa tak i 😂 Det var ikke 3 mnd ventetid i utgangspunktet, men ble det etterhvert. Så ja, jeg har faktisk litt tålmodighet en sjelden gang.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..