En flott dag

I går dro vi rett på tur når jeg kom hjem fra jobb. Var kjempeflott vær, så måtte bare benytte anledningen. Jeg benyttet også anledningen til å gå med begge hundene alene igjen. Husket på å ta med svivelen, og det ble en utrolig stor forskjell. Måtte lage til en liten vri, siden kobbelene vi har ikke har krok i begge endene. Vet ikke om det finnes med litt lenger kobbel, men greit å ha slike vi har synes jeg. Se på videoen lenger nede hvordan festet til magebeltet er. Jeg synes det er veldig greit med magebelte når jeg går med en hund også. Blir en ekstra sikkerhet, og kan likevel styre og holde i koblene med hendene når jeg må det. 

Vi gikk utover mot Tundradalen igjen, og der hadde det forandret seg mye siden søndag. Mye snø som har blitt borte, slik er det hjemme også. Det var kaldt om natta, så tok tid før det begynte å tine noe, men så var det nokså varmt utover ettermiddagen. Lørdag og søndag så vi stor forskjell fra morgen til kveld. Nå er det ikke mye snø vi har igjen i hagen.

Snart kan vi begynne å trene på blodspor igjen også håper jeg. Fikk jo knapt nok begynt før snøen kom igjen. Tenk at Jen allerede var godkjent før hun var så gammel som Skye er nå. Men Jen er født på en annen årstid, og da hadde vi en fantastisk vår. Nå har vi ikke kommet skikkelig i gang med Skye, men er heller ikke noe vi stresser med. Viktig å bruke god tid synes vi, så både vi og Skye er helt sikre. Vi har jo ei til vi må trene, selv om det blir litt på annen måte. Skye får ikke gå klauvspor før etter hun er godkjent som ettersøkshund. Det blir ekstra spennende når man begynner med de skoene til spor til Skye også.

Nå snør det ute.. hvem snakket om vår!?! Det blir en april jeg kommer til å huske en stund tror jeg.

Godbit på tube er renslig og lettvint 😅

2 kommentarer om “En flott dag

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..