Energipåfyll

Regner med at det er flere som har fått fylt på energien i helgen 😀 Her har det vært kjempeflott vær (om man ser bort fra snøen..) vi har gått fine turer, og kost oss skikkelig.
Ble litt sent før vi kom hjem fredag, men når man kommer hjem til ryddig og nyvasket hus er det så herlig! Kjempefin start på helgen.
Ble ikke veldig lang tur lørdag, men tok det igjen med en litt lenger tur i dag. Vi tar litt hensyn til Skye som ikke er så gammel.. men bruker sunn fornuft, så det blir fine turer for oss alle. Og litt apropos til det, jeg har vel aldri lest og sett så mye om valp og tid på turer som etter vi fikk Skye. Det dukket opp spørsmål og svar om slik nesten «alle» steder hadde jeg inntrykk av. Er vel noe med at man leser litt mer om det som gjelder valp når man har valp osv. Jeg har lest om det før også, og har aldri brydd meg om det. Men nå kjente jeg at jeg faktisk ble bittelitt påvirket en periode, og tenkte vi kanskje overdrev med turene våre 🙄 Jeg tenkte at om det ikke var slik at man skulle være så forsiktig så var det rart at så mange fremdeles trodde det, om det ikke hadde noe for seg. Heldigvis kom jeg fort på andre tanker igjen. Man skal selvsagt ikke overdrive, det er forskjell på en voksen hund og en valp. Og vi går turer mest for hundene sin del, det er ikke snakk om å komme seg fra A til B på kortest mulig tid. Hundene får tid til å snuse og utforske ettersom hvor vi går.


Jeg kjøpte slik hvit pizzasaus for en tid siden, har ikke kommet så langt at jeg har laget den til før i dag. Den var såpass god at det blir nok den neste gang jeg skal lage pizza også.

Jeg husker ikke når jeg laget hvit pizzasaus selv, men det begynner å bli noen år siden, 15 år eller noe slik.. Fy så fort som tiden går altså 😮 Var LB som laget første gangen, og jeg laget til noen ganger etterpå, og så gikk det liksom i glemmeboken. Ikke husker jeg hva vi laget den av heller, mener det var noe med snøfrisk, for det syntes jeg egentlig ikke var så lurt.. Men det var før jeg smakte det, smaken var veldig god.

Nå skal jeg snart ordne til litt til ny uke med forskjellig, og så er det å slappe av resten av kvelden.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..