Tidlig morgen

Det gjelder å starte tidlig skal man få mest mulig ut av dagen, synes Skye. Altså! Å stå opp halv seks en lørdagsmorgen synes jeg er litt for tidlig. Men det er ikke så mye annet å gjøre når frøken Tidligmorgen har bestemt seg. Etter å ha vært ute en liten tur i -8 grader, så er det litt rolig fram til nesten halv syv. Da holder frøken Tidligmorgen på å sulte i hjel. Hun er meget overbevisende på at det kommer til å gå galt om hun ikke får frokost snart. Og etter en stund kan jeg nesten være enig, selv om vi sannsynligvis ikke er helt enige i hvordan det kommer til å gå galt.. Ti på syv blir det frokostservering, og selv om frøken Morgentrøtt synes det er tidlig så kommer hun også når hun hører det skramler i matskålene. Etterpå er det å ut igjen, og etter det.. da blir det rolig! Og jeg sitter da lysvåken og lurer på når jeg skal vekke hun som sover godt ved siden av meg..

Fredagsmorgen dro vi samtidig på jobb alle fire.. da stoppet vi å så på tre bever. Et par av de hadde det slettes ikke travelt heller, spiste, svømte og koste seg. Så ut til å være en stor og to små. Fremdeles morsomt å se de.

Får fine fram litt strikking og sumo på dataen etter hvert. Det ser ut til å bli en knallfin dag, litt kaldt fra morgenen, men blå himmel og sol. Bare så synd det er så jæ*** mye hvitt på bakken. Skye synes det er veldig fint med vinter ser det ut som, Jen som egentlig ikke er så glad i vinter etter hun ble voksen ser ut til å bli litt smittet av Skye sin entusiasme. Når jeg tenker etter er vel Skye glad uansett hvordan vær det er 😅

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..