Ikke bare en

..men to bever så jeg i morges. De satt ved vannkanten når jeg kom syklende, så jeg måtte bare stoppe litt. De la ikke merke til meg før jeg laget litt lyd, da gikk de ut i vannet og svømte noen meter før de dukket. Jeg synes alt slik er fine opplevelser, og bever har jeg ikke sett så mye av heller.

Bildet er tatt av Damaris Dharmah fra Pixabay


Hadde tenkt å gå på jobb i morges, men så var det bare en kuldegrader, og veien så grei ut.. så jeg tok sjansen på å sykle. Det skal egentlig komme mer snø, så får bare krysse fingrene for bar vei framover også.

Vi fikk beskjed om at det som var bestilt til paviljongen ble litt forsinket, men nå ble det plutselig levert mesteparten i dag. Tore har bestilt det som trengs eller også.. så nå gleder jeg meg!
Har sett litt mer på hagemøbler, og funnet flere jeg liker. Trodde det var tidlig å begynne å se på slike ting, men er tydeligvis ikke det. Er vel ikke vinter alle steder denne tiden.. Kanskje det blir en liten sofakrok til meg og de to små også 😄
Jeg har sett på noe annet også, som garantert ikke blir i år. Har kanskje ikke nevnt det til Tore heller 🤔 En slags ovn.. Utrolig hvor mye fint man kan finne om man ser på bilder på nett. Den skal ikke være i paviljongen, og tror vi har mer enn nok å gjøre slik det er nå. Snøen ligger jo som et teppe over alt også 🤣
En annen ting vi må få begynt med så snart det blir bar mark igjen, er blomsterengen vi skal ha. Må bare få gjort noe med den delen av tomten vi ikke bruker. Lurer på om vi skal be alle ungene på besøk en helg eller to 🤔😏

2 kommentarer om “Ikke bare en

 1. Jeg har aldri sett bever i det fri (ikke i fangenskap heller, når jeg tenker meg om), så det må være en stor opplevelse. Sett masse spor etter de, men det er liksom ikke like spennende…
  Har dere bygd stor nok paviljong?

  Liker

  1. Nå husker jeg ikke når beveren kom her, og det tok noen år før jeg fikk sett den. Men er veldig morsomt ja.
   Hehe, den bør være mer enn stor nok, og ovnen skal være på utsiden 😁

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..