Fort gjort

Jeg la blodspor i går ettermiddag, og i dag gikk Tore og hundene sporene. Tore og Jen møtte på elg to ganger i sporet, første gangen sto de ca 60-70 m fra de. Jen ble litt ivrig, men ikke en lyd! De roet ned litt før de gikk videre (altså, Tore og Jen roet ned.. elgene ruslet videre), og kom seg til sporslutt. Skye hadde ikke så langt spor, jeg hadde ikke lagt inn noen moment heller. Vi tar det veldig rolig til å begynne med, og så får vi se videre.

.

Jeg hadde ikke tenkt å skrive så mye mer om hagemøbler første tiden. Men i kveld dukket det opp en annonse på veggen min på fb, av en møbelgruppe.. Og plutselig var den bestilt 😯 Ikke hadde jeg hørt om butikken før, og hadde heller ikke sett på akkurat slik gruppe. Så det blir spennende å se den når den kommer, forhåpentligvis om ikke så lenge. Bilde kommer 😁

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..