Snøen som falt i fjor

..er ingenting mot den som har kommet nå. Det begynte å snø, og så sluttet det liksom ikke. Hver gang vi gikk ut med hundene i går så måtte vi måke ute her. Det snødde og blåste stort sett hele dagen, tror det gjorde det hele natten også. Da jeg skulle på jobb i morges var jeg glad jeg hadde litt høye sko. Tore hadde brøytet vei opp mot grinda i går kveld.. det så ikke slik ut i morges.

Så det var snakk om mellom 45-50 cm snø nå, og vi som hadde vår før dette snøfallet 😆 Til og med VG har skrevet om det Snøsjokk i Skjåk. Jeg vet det kommer mye snø i ett snøfall andre steder i landet, og helt sikkert i april også. Men Skjåk er jo kjent som det stedet i Norge som har minst nedbør, og det er ikke vanlig med så mye snø på en gang i april her.

Jen var superrask hver gang hun var ute i går, hun er ikke akkurat en hund som elsker vinteren. I dag har Tore brøytet noe av snøen, resten får bare være til den smelter av seg selv, skal jo komme mer snø.. Ble varmegrader også, så snøen har sunket sammen en del. Når jeg kom fra jobb og vi slapp hundene ut etterpå så hadde Jen glemt at hun ikke liker vinteren. Både hun og Skye hoppet og spratt både hit og dit. Var morsomt å se de.

2 kommentarer om “Snøen som falt i fjor

  1. Fysj! Jeg blir ikke overrasket hvis vi får et snøfall eller to til her nede, men da er det sånt som ikke blir liggende.
    Herlige kenguruer! 😀 ❤

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..