Kloklipping, igjen..

En av de tingene jeg har skrevet om flere ganger er klør, og kloklipping. Tror vi har vært borti alle tilfellene som er gjennom alle disse årene. Nå har vi nærmest et luksusproblem. Når jeg skal klippe klør nå så «slåss» nesten hundene om å bli klippet. For noen uker siden ble det såpass galt at jeg måtte snakke til de. Begge sprengte seg plass, og kom med labbene om hverandre for å bli klippet.
Begge forstår hva som er på gang når jeg tar håret i hestehale, tar på hodelykt og skal finne klotangen. De blir i hundre og hopper opp og ned.. Det hjelper jo «litt» at jeg har en skål med oppskåret brødskive med syltetøy også 😂
Men, det var ikke det jeg tenkte på med kloklipping nå, men hvordan klørne er. Jen har lange klør, og det er umulig å få de korte. Jeg har tidligere hatt nesten dårlig samvittighet pga det, og også fått kommentarer pga klørne. Jeg er ferdig med det for lenge siden, men det er så fokus på korte klør, at man ikke skal høre klørne når hunden går på gulvet osv osv. I 2016, (altså, for 5 år siden) så delte jeg en artikkel på bloggen her, som jeg syntes passet veldig bra. Kan lese den her Den tar for seg mye av dette, og jeg syntes det stemte så bra.
Nå for en tid siden så kom jeg over en video som var mye det samme, og det er veldig greit å se en forklaring på hvordan det er. Jeg tenkte jeg skulle dele videoen her, og samtidig skrive litt. (Delte den på min egen fb side) men kom ikke så langt her på bloggen. Nå i dag så jeg på en annen video fra samme sted om noe helt annet, og plutselig kom jeg over en oppfølgingsvideo fra første videoen. Der snakket hun om akkurat hva jeg tenkte etter første videoen, om fingrene..
Anbefaler disse to videoene, jeg synes de forklarer veldig bra. Det tar noen minutter, men er virkelig verdt det.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..