Påske

Påsken begynte vårlig, og slutter med full vinter igjen. Jeg vet vi er bare først i april, men akkurat denne snøen kunne vi vært uten.
Ble hjemmepåske i år også, og siden det var som det var så synes jeg det har vært greit.

Vi har gått mange fine turer, kost oss med god mat, god drikke, og sett noen bra filmer. Yngste sønn var så vidt hjemme, med Nanook. Jeg var litt spent på Skye og Nanook, men det gikk etterhvert veldig bra 😁
Når Th og Nanook kom så løp Jen og Skye ut i gangen for å ønske velkommen.. Skye kom inn i stuen igjen i full fart, med Nanook etter seg 😂 Stakkar.. hun fikk jo helt sjokk over å møte den digre hunden. Jen brydde seg ikke, hun var bare interessert i å hilse på Th. Hun er overlykkelig når noen av ungene kommer hjem.
Skye løp unna Nanook så fort han skulle bort til henne, og kom hun seg ikke unna så sa hun veldig tydelig i fra. Jen ble stående å se forbauset på Skye, hun har aldri sett Skye si fra på den måten før (ikke vi heller).
Men så fort han snudde seg fra henne så var hun der med en gang, selvsagt så må hun snuse og sjekke han. Hun var «litt» interessert kan man si. Det gikk seg fort til, og ble litt «hurra meg rundt» en stund.
De var innom igjen så vidt det var i påsken, og da var alt bare fryd. Ja bortsett fra da de skulle dra hjem igjen. Da syntes Jen at det ble litt mye herjing her, og som den eldste og mest fornuftige måtte hun si fra. Først sa hun fra til Skye, og så fort hun var ferdig med det så sa hun fra til Nanook, men da hadde Skye allerede glemt bort at hun ble irettesatt av Jen.. 😅 Jen så mildt sagt oppgitt ut en liten stund. Ikke så enkelt å være voksen og den som skal oppdra alle de andre.
Ingen av hundene får oppføre seg helt som de vil her, men litt må de få lov til synes vi.. De må finne ut litt selv seg imellom når det ikke er noe alvorlig. Men samtidig skal alle få ro og fred, og det er vi som må passe på at alle har det bra. Siden Nanook er såpass mye større og tyngre så må man passe litt ekstra på også. Jen og Skye er litt mer jevne i størrelse og tyngde, selv om Skye begynner å dra fra litt.

Ble ikke så mange bilder fra påsken, men noen ble det

Vi har gått spor (trening), alle sammen, like spennende å starte hver vår.


Gikk veldig greit med tre hunder på tur også.

Den ene ballen her er fra Amanda sin tid, den andre er fra da Jen var liten.. Fant de fram igjen nå i påsken, og det var full klaff. De får leke med de, men ikke tygge..

Hannoveransk viltsporhund Bayersk viltsporhund

Før Th dro igjen så de litt på paviljongen.. Vi skal gjøre litt mer med den i vår/sommer. Har bestilt litt forskjellig, gleder meg til å vise hvordan den blir 😁
Nå har vi planlagt den så mange ganger, og i så mange utgaver, at det skal bli godt å bli ferdig. Det blir ikke slik som jeg så for meg i det hele tatt da vi startet, men med det andre ute her så blir det nok bra. Tre av oss var inne å så på 😅

Jeg begynte å se på utemøbler for litt siden, det har forandret seg en del siste årene, prismessig også 😲 Jeg var mest ute etter å se hva vi skal ha, var ikke helt enig med meg selv om vi skal ha sofaløsning eller spisebord/stoler ute i paviljongen. Fant et par skikkelig fine sofa løsninger, men var et lite minus med det, prisen! Altså, når det blir snakk om nesten femtitusen for en utesofa?!? Var heldigvis mye annet fint også, puh!

Men spørs nå litt om når man kan begynne.. I dag ble det full vinter igjen, og litt til.. Det så ut som det lysnet litt, så da gikk vi på tur. Det var fint et lite stykke oppover, og så ble det bare mer og mer vær. Vi var ikke langt fra hjemme, så da gikk vi bare likevel, godt å på tur i litt dårlig vær også. Hundene brydde seg egentlig lite om været, til vi kom hjem. Jen beinfløy nesten opp trappa for å komme inn først 😂 Skye er tydeligvis for ung til å forstå dette, til min ergrelse noen ganger 😆

Jeg vet ikke hvor mye snø som har kommet, men det er mye! Og det skal fortsette å snø 🤬 Og om det ikke er nok, så blåser det, og det skal bli kaldt igjen også. Hurra for april!

4 kommentarer om “Påske

 1. Hvis vi ser bort ifra det siste bildet, så ser det da ut som om dere har hatt en fin påske 🙂
  Hvor gammel er Nanook nå?
  Jeg har ikke ro nok i kroppen til å ville ha sofagruppe ute. Ikke sitter jeg nok ute, ikke gidder jeg å flytte puter inn og ut hver eneste dag. Men det ser utrolig deilig ut for de som gidder! Er litt trist at jeg er sånn, for en av tingene som gjorde at jeg falt for dette huset var jo den overbygde verandaen. Der skulle jeg sitte og kose meg på sommerkveldene, selv om det var regn. Eneste gangene jeg har sittet der, er når vi har hatt besøk…og da er det ikke verdt det for meg å bruke mange penger på møblement.

  Liker

  1. Ja den ble ikke så verst. Ikke som planlagt, men det blir det jo sjelden ellers heller 🤣
   Nanook er 3 år, men ikke så voksen av seg hele tiden, og så er det hannhund.. vi har jo tisper 😅
   Vi har hatt puter til stoler ute, men de ble ikke brukt. Må jo ha de på, og ta de av i ett sett. Men når det blir under tak blir det litt annerledes, og stoffet på en del puter nå er slik at det skal tåle litt. Det jeg egentlig ønsker meg er slik rund «sofa» med tak på halve.. Men det koster litt for mye i forhold til at det ikke er plass til så mange, så det blir det nok ikke. Men tenk så godt å ligge oppi en slik en med en god bok 🤩 Og en hund eller to 🥰
   Men skal nok finne noe annet, om ikke annet en stor madrass 😂
   Så et fint sett med stort bord og stoler. Bordet var med ekstra lem/klaff (?) Midt i blinken for oss, passe stort til vanlig, og litt større når man har en del besøk.
   Verandaen hos dere er jo fantastisk, forstår ikke at dere ikke bruker den mer. I ly for både regn og vind (ihvertfall fra et par kanter), og sitter ikke på utstilling. Jeg hadde kommet til å bodd der om somrene 😁 Vi har jo forresten mange mange timer der 😄

   Liker

   1. Jeg aner ikke hvordan Nanook er, men Nairo hadde nok måttet få passet sitt påskrevet opptil en haug med ganger. Santo og Arkas var aldri sånn, så det er jo forskjell på gutta også 🙂
    Det ser veldig deilig ut med sånne avslappingsmøbler, men, som sagt, jeg har ikke ro i stumpen til å bruke de. Hva i alle dager skal jeg gjøre i en sånn, eller på verandaen vår? Lese gjør jeg bare når jeg skal sove, jeg gidder ikke strikke med sola midt i øynene. Men ja, det er veldig koselig når man har besøk der ute ❤

    Liker

    1. Nanook kom rett fra hjemme hos de der det var ei med løpetid, og stådager.. Så han var nok litt ivrig. Men Jen sa fra to ganger i løpet av tiden han var her, og det var nok.
     Jeg liker ikke å ligge å sole meg, men å lese, eller bare slappe av litt er veldig greit. Og når man har tak over er det jo skygge også.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..