Nye turer

Har vært en del aktivitet på hundene denne uken, heldigvis. Det ble endelig vær for å gå skikkelige turer igjen, og Tore og hundene var på flere turer før helgen.
I går gikk vi tur alle sammen oppi skogen her. Traff på folk med hunder to ganger, og hjelpes som Skye kjeftet og reagerte. At hun reagerer er forsåvidt «greit», vi har ikke trent noe særlig på slike situasjoner, så da blir det slik. Må bare gjøre det beste utav det, og trene mer.
Tilfeldigvis hadde noen spurt om interesse for å møtes med hund i helgen, som jeg selvfølgelig ville bli med på. I dag møttes vi i Bismo, og det gikk så bra! Jeg ble så imponert over Skye, og det er så morsomt når det fungerer så bra. Jeg hadde stålsatt meg for intens bjeffing, og mye om og men. «Advarte» de andre på forhånd også 🙄
Selvsagt kunne det meste vært bedre, men med tanke på hvor lite vi har trent i slike settinger, så er jeg så tilfreds. Skye kom med enkelt bjeff 3-4 ganger, og da var det ingen problem med å få kontakt med henne heller. Så nå må vi bare passe på å trene mer framover. Neste steg blir å trene med begge to samtidig.. det kan også bli en liten utfordring, eller det kan gå kjempefint 😁

Været ble jo helt annet her, men Jen startet likevel turen i går med et dekken. Tok det av henne etter vi hadde gått litt, og jeg var passe varm 😅 Gjør det ofte slik om jeg er i tvil ang været. Starter med et tynt dekken eller genser, og tar det av når hun har fått gått seg varm. Heldigvis synes de at det er helt greit å ha på dekken, men det er klart det er best å gå uten noe, om været er greit.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..