Rekker opp

Det blir mange morsomme hverdags øyeblikk når man har hunder. Vi sjekker ører og tenner nå og da hos hundene. I går kveld skulle jeg ta bort noe ørevoks hos Jen, og benyttet samtidig anledningen til å sjekke skikkelig, både ører og munn. Jeg roste henne, og snudde meg å tok en godbit fra benken. Når jeg snudde meg igjen og skulle gi henne godbiten, så satt det plutselig en annen hund der 🤪 Skye forsto hva vi drev med, og så klart hun også ville ha belønning for at Jen var flink under sjekk. Så hun satte seg foran Jen for å ta imot godbiten. Dessverre for henne så jeg at det var feil hund, og Jen som satt tålmodig like bak henne fikk godbiten sin. Skye fikk en sjekk etterpå, så hun også fikk fortjent godbit 😄

I dag tok Tore med hundene på tur etter jeg kom hjem fra jobb. Jeg laget middag, og etterpå så flatet vi ut på sofaen alle sammen. Jen ålte seg under teppet mitt, og la seg delvis på føttene mine, og Skye la seg inntil henne igjen.

Syntes det var noe med strikkingen min som ikke stemte helt. Prøvde den på Jen i ettermiddag, og joda, det var bare å rekke opp igjen mye av den. Litt irriterende, men samtidig ikke helt uventet 😆

4 kommentarer om “Rekker opp

 1. Matvett må man jo ha 😉 😀
  Jeg har heldigvis sluppet å rekke opp noe som helst så langt, bortsett fra det første ermet på genseren som fortsatt ikke har blitt montert. Men…jeg ser at jeg har valgt to veldig like farger ved siden av hverandre på temperaturskjerfet, og det irriterer meg litt. Veldig vanskelig å se forskjell på de. Hadde jeg gidda, hadde jeg byttet den ene fargen. Men, nå er jeg sta og tviholder på de fargene jeg har valgt, så det får bli som det blir.

  Liker

  1. Da er du heldig, jeg har gjort det litt for mange ganger synes jeg 😂 Spesielt surt om det er bol på genser, det tar litt tid å strikke opp igjen. Men man angrer sjelden på at man rekker opp har jeg funnet ut, og denne genseren er såpass liten (kjekt med «små» hunder) at det går forholdsvis fort å strikke.
   En del av de temperatur»greiene» jeg har sett har i mange tilfeller farger som går ton i ton, og det blir jo ikke feil.

   Liker

   1. Nå strikker jo jeg ikke gensere, så da er det kanskje mindre sjanse for at jeg må rekke opp 😉
    Nei, det er ikke feil, men akkurat her så går de to eneste blåfargene som blir på skjerfet så mye i hverandre at det er vanskelig å se. Blir bilde av det i blogginnlegget til søndag, da får du se hva jeg mener.
    Er mange av fargene jeg ikke har fått brukt i det hele tatt, og selv om jeg egentlig nå er dritt lei temperaturskjerf, så skal jeg strikke et til for å få brukt de andre fargene også. Altså, gjøre om på hvilke farger jeg bruker til hvilke temperaturer, sånn at jeg ikke kaster bort masse garn. Da vil det bli større hopp mellom fargene, og dermed blir det mer synlig i fargeskiftene. Angrer litt på garnvalg (strukturen i garnet), men angrer ikke på fargene. Men synes jeg har sett ekstremt mange mye penere tepper i andre fargevalg. Jeg var nok litt for bestemt på varme farger på plussgrader og kalde farger på minusgrader.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..