Å gi seg på topp

Jeg fant ut at uttrykket «å gi seg på topp» var helt passende 😀 Følelsen man sitter igjen med kjennes veldig bra ut også.


Det begynte med at noen skrev noe om en bokstav på messenger, men jeg forsto ikke så mye av det, så lot det bare være. Etter hvert kom det fram at det var en geoart (eller to) det var snakk om. Jeg tenkte jeg fikk ta en titt, og gikk inn på første oppgaven på den lille, GC929PV. Det var selvsagt en D5 🙄 Men man er da optimistisk, og jeg tenkte at jeg kan jo se på oppgaven. Og merkelig nok så oppgaven veldig enkel ut, såpass at jeg begynte å lure på hva hun som laget oppgaven hadde tenkt på, siden hun satte den til en D5. Men altså, jeg sier ikke nei takk til en «billig» D5 😀
Det viste seg jo at løsningen som jeg tenkte på ikke var så enkel, ble feil i sjekkeren gitt 😂 Burde jo ha skjønt det, men istedenfor å bare lukke oppgaven så satte jeg meg ned å så på den en gang til, og plutselig hadde jeg løsningen, denne gangen den som var riktig 😯
Etter jeg hadde skrevet inn riktig svar så det slik ut på sjekkeren


Jeg som ikke liker mystery, og sliter mange ganger med de enkleste av de.
Det er både en liten og stor av denne geoarten. Jeg var raskt inne å så på noen tilfeldige av de, og fant ut at de oppgavene ikke var så mye for meg. Så tenker jeg gir meg med denne, som tross alt er den vanskeligste 😂

Og for de som ikke aner hva jeg skriver om, det er geocaching, kan anbefales 👍

4 kommentarer om “Å gi seg på topp

 1. Jeg synes også den så lett ut når jeg tittet på den nå, men fikk ikke grønt i checkeren på de to første forsøkene, så da gir jeg opp. Hadde forøvrig aldri gått inn og tittet på en D5 hvis du ikke hadde skrevet om den, så det var ikke noe slag mot stoltheten at jeg ikke klarte det 😉

  Liker

  1. Den var ikke så enkel som jeg faktisk trodde en liten stund 😂 Men løsningen var heller ikke vanskelig, og du vet hva jeg synes om mystery 🙄 Jeg har fått et litt bedre inntrykk av de etter jeg fant ut at noen har puslespill, og enkelte andre oppgaver er heller ikke veldig vanskelig. Men jeg blir nok aldri noen stor mystery løser. Har løst noen få jeg er virkelig stolt av, men stort sett er det Tore som løser de. Han har løst utrolig mange siste par årene, til og med på steder vi sannsynligvis ikke kommer til å dra 😂
   Fant igjen en annen jeg likte veldig godt, den var morsom, og faktisk veldig enkel. https://www.geocaching.com/geocache/GC904ZQ_orn-53

   Liker

   1. Jeg kan godt gå inn på mysteryer med D opp til 2, kanskje 2,5 og kanskje også 3, men skjønner jeg ikke umiddelbart hva som skal gjøres eller hva jeg kan google etter, så lukker hjernen min seg og jeg må bare gå ut av oppgaven igjen.
    Jupp, den der var enkel, løst på et par minutter 😀

    Liker

    1. Jeg ser på oppgaven uten å se på D før etterpå. Har lært at en D2 kan være helt umulig, og en D5 kan være veldig enkel. Men dette blir på samme måte som de vanlige cachene, der jeg kan være den første som skriver DNF på en med D1 1/2
     Jeg har klart å løse et par serier/geoart alene også, som ikke er (bare) puslespill. Men jeg kommer nok aldri til å blir noen stor fan av disse spørsmåltegnene.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..