Helt fantastisk

Må jo få med det positive når det gjelder vinter og kulde. I morges var det -18! Altså, ATTEN kuldegrader 😁 Det ble en veldig fin gåtur på jobb, forsåvidt.. Jeg møtte på en elg like borti veien her, vil si den var jo i skogen så vidt det var. Problemet er at skogen går helt inntil veien noen steder. Elgen så veldig stor ut, og den sto rolig. I slike tilfeller liker jeg de best når de løper sin vei. Jeg snudde meg tre ganger etter jeg passerte bare for å forsikre meg om at den ikke kom etter meg 😂
Når jeg var sikker på at jeg var alene igjen, så kunne jeg kose meg på resten av turen. I Bismo var det -16! Jeg begynte å planlegge tur med hundene osv, men det var visst litt tidlig. Det ble kaldere og kaldere, helt til sola kom fram. Hjemme har vi ikke noe sol enda, så der var det -20 igjen etter jeg kom hjem.
Men, -20 er jo bra det også, og Skye måtte få på seg både sokker og dekken, så tok vi ut en tur. Tror det gjorde veldig godt, var «bare» -21 når vi kom hjem igjen.

Jeg strikket denne genseren til Jen for to år siden, det var en «prototype».. Strikket en grønn en etterpå, den ble litt bedre, men den hadde fremdeles et par ting jeg ikke var helt tilfreds med.

Jeg fant fram begge genserne for litt siden, Skye prøvde den grønne

Det er vel noe som heter at alle gode ting er tre 😏

Jeg har gitt opp å tro på noe snarlig veldig mye bedre vær. Det er like spennende hver morgen, med hvor mange grader det er. På yr står det at det er -15 her nå, og det er -24. Står forresten -15 hos storm også, så de er ikke mye bedre.


4 kommentarer om “Helt fantastisk

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..