Hvor kaldt er det på tur

Liten «test» av turtermometer.
Jeg er ikke så opptatt av hvor mange grader det er når jeg er alene ute, men om vi har med hundene er det greit å vite om det forandrer seg mye.
Jeg så etter et lite hendig termometer, og fant to som jeg kjøpte. Greit at de ikke er akkurat riktige på graderen, men når man sammenligner med det vi har hjemme så får man en liten pekepinn,

Det jeg likte best før jeg prøvde, prøvde jeg først på tur. Det viste 0 grader når det var -11, ikke helt det jeg håpet på.

Det andre prøvde jeg på tur til jobb to ganger, og begge gangene viste det nokså rett temperatur +/- 1 grader, noe som er godt innafor.


Det var jo to forskjellige turer, så for å sammenligne litt bedre så hengte jeg opp begge to ved siden av hverandre, pluss det vi har til vanlig.


Fasit

Jeg vet hvilken jeg skal legge til side, og hvilken jeg skal ha med på tur. Det er jo aktuelt når det er andre årstider også. Blir litt interessant å se om det beste er like bra når det er mange varmegrader også.
Egentlig skulle jeg ønske det var et lite digitalt man kunne ha med på tur, men det har jeg ikke funnet noe sted.
Nå la jeg forresten merke til at de to små bare går til -30, men tvilsomt om jeg er på tur når det er -30 🥶

6 kommentarer om “Hvor kaldt er det på tur

 1. Jeg har ett som er litt likt det mest unøyaktige ditt. Mitt henger på den største av de små tursekkene mine, så det er ikke så ofte i bruk. Og ikke har jeg sjekket om det er nøyaktig heller. Tror jeg kjøpte det på XXL en gang i tiden, da mest for å ha et kompass lett tilgjengelig.

  Liker

  1. Hadde vært moro om du sjekket det opp mot det dere sannsynligvis har ute hos dere. Så hadde sett om jeg bare hadde fått ett som tilfeldigvis er feil, eller det kan være flere.
   Kompass ja. det tenkte jeg ikke på før nå.. kanskje jeg bør ta det ande med på cachetur også, etter å ha sjekket om kompasset er riktig..

   Liker

   1. Skal prøve å huske å sjekke det 🙂
    Du har jo kompass på begge, så du trenger bare ta med deg det som er mest riktig på temperaturen. Ville vært rart om et kompass er riv ruskande galt 😉

    Liker

     1. Utetermometeret vårt tok kvelden for litt siden, men i dag fikk vi montert opp det nye og jeg fikk dermed tatt en ekstremt uhøytidelig sjekk av den lille saken. Og den ser grei ut ved 0 grader ihvertfall, da var de helt like hverandre 🙂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..