Svidd hale og blodig klo

Det er ikke Jen sin dag i dag. Hun lå en stund i dag, i motsetning til Skye som syntes at det var på tide å stå opp halv seks 🥱 En helt våken Skye er det bare å stå opp med, så da sto hun og jeg opp. Det var forøvrig -30 i dag også, tredje dagen denne uken det er -30 grader.
Det var fort ut å gjøre det Skye måtte, det inkluderer å tisse, på do, for å ikke glemme å spise is/snø 🙄 Hun har jo ikke vett til å forstå at hun bør inn igjen når hun ikke klarer stå på føttene pga kulden. Forhåpentligvis kommer det seg med alderen.
19 grader inne (hurra for varmepumpe), og vi gjorde opp i ovn. Det har gått hardt utover veden i vinter, så er glad vi har varmepumpen også.

Skulle klippe klør på hundene i helgen. Hos Jen er det veldig enkelt, og begynner å komme seg bra med Skye også. Hun sitter faktisk rolig mens jeg klipper, men har ikke tatt både foran og bak samtidig enda. Og har pleid å ha bare en av de med meg når jeg klipper. I dag fant jeg ut at de fikk bare sitte å se på.. Klippet hos Jen først, det har gått så bra så lenge. Plutselig satt hun å holdt oppe første labben jeg hadde klippet klørne på, og jeg så på teppet, der var det blod. Tror jeg har klippet den kloen til blods to ganger før, men er lenge siden nå. Heldigvis var det to klør igjen å klippe på den andre foten, og begge bakføttene. Det er ikke noe problem å klippe etterpå, men greit å få gjort det med det samme.
Hundene byttet plass, og jeg klippet på Skye, hun synes det er litt verre å sitte rolig (Jen ligger forresten stort sett når jeg klipper klør). Men jeg følger samme oppskrift som med Jen, en klo, en bit loff med blåbærsyltetøy 😁 Bortsett fra bakføttene, der er det en fot, en bit loff, selvsagt med blåbær. Jen satt bortenfor Skye når jeg klippet hos Skye, og jeg oppdaget et sjelden fenomen. Jen siklet! Kan telle på en hånd de gangene Jen har siklet, men loff med blåbær er jo godt da.

Det blir innedag i dag også, bare med nødvendige turer ut i hagen. Jeg prøver å bruke litt vann for tiden. Så jeg satte på oppvaskmaskinen, og gikk ned i kjelleren for å sette på en vaskemaskin også. Når jeg kom opp igjen så stinket det her. Noe som hadde svidd seg.. Det var Jen, hun hadde fått halen sin inn på ovn, og svidd av noe pels. Hun har gjort det en gang før også, men det er vel et par år siden. Så ikke ut som Jen likte lukten heller.. Og Skye var veldig interessert i halene hennes etterpå.
Vart heldigvis bare pels som ble svidd, men halen kjennes litt rar å ta på..

2 kommentarer om “Svidd hale og blodig klo

 1. Er det ikke typisk, når det først skjer noe så må det skje mer. Bank i bordet, jeg har ikke klippet over noen klør på mange år. Er som regel ikke noe problem, men greit å slippe det.
  Jeg kjente en hund en gang som gjerne la seg inn under en sånn liten firkantet avlang jøtul-ovn, sånn typisk liten hytte-ovn. Hunden var blanding av flere polar-raser, fatter ikke at hun orket. Men hun svidde pelsen støtt og stadig.
  Jeg er klar over at vi har det varmere enn dere, men når hørte du meg sist si at vi har hatt lavere enn -10 i mange dager? Det er lenge siden, det! Nå har vi vært der i over en uke, og det ser ut som det skal vare ihvertfall ut neste uke. Helt greit når det er vindstille og sol, pyton med en gang det begynner å blåse bittelitt.

  Liker

  1. Ja ser ut som det er kaldt i store deler av landet. Hadde vi hatt sol hadde det hjulpet litt, men vi kommer nærmere dag for dag 😁
   -31 i dag også, og jeg tror det kommer til å være kaldt hele denne mnd. Det positive er at det har gått en hel uke av måneden, og jeg får strikket litt, og lest litt.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..